Ağaç için ortalığı yakanlar, berkin diyenler bu haklarını boşuna kullandılar. Zamanında galeyana gelmeselerdi şimdi o itlerin ensesinden tutma vaktiydi. QUOTE]
Şuursuz asıl o zaman onlara sen destek verseydin şimdi bunu belki de yaşamayacaktık. bak barış sizin gibileri nasıl da özetlemiş:
Ölenlere Allahtan rahmet diliyorum,ailelerine de sabır diliyorum.Ateş düştüğü yeri yakıyor.
Bizi kandırıyorlar şehit diye yalan arkadaş açın bakın şehitliğin tanımına nedir Arapçada.
Bu olayın bir sorumlusu yok mu? Kim kardeşim 274 canın sebebi? Elbetteki var.Hem de seçilmişler değil seçenler yani sizler!
Çaldı onayladınız,öldürdü akladınız,azarladı sindiniz,kefeninizle gittiniz ulan kefeninizle!
Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın dediniz evet o yılan bin yıl yaşayacak ve hep size dokunacak beter olun! haksızlık karsısında sustunuz
dilsiz şeytanlar.
Ya 274 canın suçu neydi? Yazık olan garibana oluyor! Acı olanı da oyunu da garibandan alıyor.Neden oy verdiğinin özeti de bu:
Toplum olarak helak olduk biz, ahlaki değerimiz kalmadı,en olmaz şeyleri kabul eder olduk.
Yazık!
Sonumuz hayrolsun.
Ağaç için ortalığı yakanlar, berkin diyenler bu haklarını boşuna kullandılar. Zamanında galeyana gelmeselerdi şimdi o itlerin ensesinden tutma vaktiydi.
Başefendinin müşaviri bile madenci yakınını tekmeleyebiliyor. Biliyorki efendisi , iyi hizmet yaptığı için bunu da YEDİRTMEZ.Bu kafaların siyaset yapabildiği ülkede orta halli bir insan galaksiyi yönetir.
kafalara gel arkadaş. neymiş bunu protesto eden partiler ölü seviciymiş.r:
https://www.facebook.com/Tayyiplestiremediklerimizdenmisiniz?fref=ts
Ağaç için ortalığı yakanlar, berkin diyenler bu haklarını boşuna kullandılar. Zamanında galeyana gelmeselerdi şimdi o itlerin ensesinden tutma vaktiydi. QUOTE]
Şuursuz asıl o zaman onlara sen destek verseydin şimdi bunu belki de yaşamayacaktık. bak barış sizin gibileri nasıl da özetlemiş:http://www.youtube.com/watch?v=9vOlrlXd0mo
Ölenlere Allahtan rahmet diliyorum,ailelerine de sabır diliyorum.Ateş düştüğü yeri yakıyor.
Bizi kandırıyorlar şehit diye yalan arkadaş açın bakın şehitliğin tanımına nedir Arapçada.
Bu olayın bir sorumlusu yok mu? Kim kardeşim 274 canın sebebi? Elbetteki var.Hem de seçilmişler değil seçenler yani sizler!
Çaldı onayladınız,öldürdü akladınız,azarladı sindiniz,kefeninizle gittiniz ulan kefeninizle!
Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın dediniz evet o yılan bin yıl yaşayacak ve hep size dokunacak beter olun! haksızlık karsısında sustunuz
dilsiz şeytanlar.
Ya 274 canın suçu neydi? Yazık olan garibana oluyor! Acı olanı da oyunu da garibandan alıyor.Neden oy verdiğinin özeti de bu:http://www.youtube.com/watch?v=h_8w7mSqTm8
Toplum olarak helak olduk biz, ahlaki değerimiz kalmadı,en olmaz şeyleri kabul eder olduk.
Yazık!
Sonumuz hayrolsun.
Terbiyesizliğin lüzumu yok, okuduğunu anlayabilecek durumda değilsen fazla zorlama kendini.
Gezi olaylarında konuşma hakkımızı kullandık,
Şimdi konuşmaya hakkımız yokmu demek istiyorsun?
İnsanlara 1000'er TL tazminat ödeyeceklermiş.
600 tane işçi olsa, 600.000 TL.
Bir bakanın saati bile değil...
Ne yapalim şimdi.
Susalım mı?ale:
Onca satır arasından makaslayarak tek bir yeri alabilmekde ayrı bir yetenek. Yazının bütününü okumak bu kadar mı zor ?
Onca satır arasından makaslayarak tek bir yeri alabilmekde ayrı bir yetenek. Yazının bütününü okumak bu kadar mı zor ?