- Konu Yazar
arkadaşlar dün akşam üstü yine küçük bi kaza atlattım.dün öğleden sonra kpss sınavına girdim sınavdan sonra kuzenimide aldım eve gidiyoduk.şehrin merkezinde uzun caddede ilerlerken trafik ışıklarına yaklaştık yeşil yanıyordu ama son saniyeleriydi geçeceğimi hesaplayarak biraz hızlandım önümde bi araç vardı tam ışıklara geldiğimizde sarı yandı ben öndeki aracın durmayacağını zannetim birazda ışığı geçmişti ama polisi görünce frene asılsı yaya geçidinin ortasına durdu..
tabi bende arkada frene yüklendim ama nafile motor kaydı arkada tampona hafifçe değdirdik.. çok şükür hiç bi şey olada sadece moyorun ayaklığı biraz yamudu onuda düzelttik...
tabi yine buda bi ders oldu şimdiye kadar çıkardığım dersleri paylaşayımm..
1-acemiysen hız yapma(en ağır kazamdı biraz elim sıyrıldı ve birazda popom ağrıdı.cüzdanıma minnettarım daha kötü olabilirdi.)
2-taşlı yolda yavaş ol ve asla ön freni kullanma(hafif bi kazaydı
3-yağmurun ilk yağdığı an çok dikkatli ol.(asfalt yağ gibi oluyo)
4-şehir merkezinde yavaş ol ve araç takip mesafesine uy..(en son buydu işte
inşallah başka dersler çıkarmam.....:::::::::::
DD
tabi bende arkada frene yüklendim ama nafile motor kaydı arkada tampona hafifçe değdirdik.. çok şükür hiç bi şey olada sadece moyorun ayaklığı biraz yamudu onuda düzelttik...
tabi yine buda bi ders oldu şimdiye kadar çıkardığım dersleri paylaşayımm..
1-acemiysen hız yapma(en ağır kazamdı biraz elim sıyrıldı ve birazda popom ağrıdı.cüzdanıma minnettarım daha kötü olabilirdi.)
2-taşlı yolda yavaş ol ve asla ön freni kullanma(hafif bi kazaydı
3-yağmurun ilk yağdığı an çok dikkatli ol.(asfalt yağ gibi oluyo)
4-şehir merkezinde yavaş ol ve araç takip mesafesine uy..(en son buydu işte
inşallah başka dersler çıkarmam.....:::::::::::