yine kaza yaptım:(

arkadaşlar dün akşam üstü yine küçük bi kaza atlattım.dün öğleden sonra kpss sınavına girdim sınavdan sonra kuzenimide aldım eve gidiyoduk.şehrin merkezinde uzun caddede ilerlerken trafik ışıklarına yaklaştık yeşil yanıyordu ama son saniyeleriydi geçeceğimi hesaplayarak biraz hızlandım önümde bi araç vardı tam ışıklara geldiğimizde sarı yandı ben öndeki aracın durmayacağını zannetim birazda ışığı geçmişti ama polisi görünce frene asılsı yaya geçidinin ortasına durdu..
tabi bende arkada frene yüklendim ama nafile motor kaydı arkada tampona hafifçe değdirdik.. çok şükür hiç bi şey olada sadece moyorun ayaklığı biraz yamudu onuda düzelttik...:(

tabi yine buda bi ders oldu şimdiye kadar çıkardığım dersleri paylaşayımm..
1-acemiysen hız yapma(en ağır kazamdı biraz elim sıyrıldı ve birazda popom ağrıdı.cüzdanıma minnettarım daha kötü olabilirdi.)
2-taşlı yolda yavaş ol ve asla ön freni kullanma(hafif bi kazaydı:)
3-yağmurun ilk yağdığı an çok dikkatli ol.(asfalt yağ gibi oluyo)
4-şehir merkezinde yavaş ol ve araç takip mesafesine uy..(en son buydu işte:)

inşallah başka dersler çıkarmam.....::::::::::::DDD

Geçmiş olsun ucuz atlatmışsın. Hatalarından ders çıkarman çok güzel, umarım tekrarı olmaz.

h2o

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hadi gene verilmiş sadakan varmış en son olayını az önce bende arabala yaşadım ama mesafe uygundu normal durdum saniyeli ışıktı taksi bastı bende peşinden ama durduk her ikimizde o ışığı geçti durdu bende ışıklarda.:)eds vardı sanırım plakası alınmıştır:)

Geçmiş olsun. Bence kaza yaptıktan sonra neler yapman gerektiğini değil de kaza yapmadan neler yapman gerektiğini öğren. Herzaman bukadar şanslı olmayabilirsin çünki.

Geçmiş olsun arkadaşım.Allah beterini göstermesin ama ders çkarmışsın bu bile yeter:cat:

geçmişolsun ucuz yırtmışsın:) dün yollar fena kaygandı bende biraz hız yaptım teker kaydırdım fenaydı ama hafif yagmurlarda çok dikkat etmek lazım

Geçmiş olsun. Dikkatt..
Altındaki makinenin Yagmurdaki duruş mesafesini ne kadar kaydıgını bilerek Git
ve o dedigin Işıkların son saniyede geçme olayı araba varsa bide Önde tamamen kararsızlık başgösterir onuda hesaplayarak sen brak adam geçsin ben durucam da Kaybedicegin en fazla 1 dakika Ve kalkarken birazda Benzin..:cat:

Gecmis olsun, isiklarda, kavsaklarda normal suratin uzerine cikma yerine altinda seyir etmek lazim. Sen son dakika da o isiklardan gecerken, yolun obur tarafindan hemen atlayan bir arac ile kafa kafaya da girebilirdin. 30-40 saniye icin gereksiz seyler. hep sakin olmak lazim, hatta yagmur da daha da sakin olmak lazim. Yeniden gecmis olsun...

yağmurda ani frende kayar çıkara motor altından ne olduğunu bile anlamazsın ben anlamamıştım :)

çok geçmiş olsun kardeş. bende ilk yağmur deneyimimi dün gece antalya sokaklarında 100 km kadar yaparak tecrübe edindim. aynısı çıkarımları bende anladım. yağmurda neler yapılmaması gerektiğini öğrendim ama kazasız bir şekilde. bize ders olsun daha kötülerinden kaçınalım

büyük geçmiş olsun...yavaş yavaş kış geliyor!!olan dikkatimizi 10 katına çıkarmalıyız..:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar