Yılın Motosikletçisi Arnold Schwarzenegger

AMA (American Motorcyclist Association), Kaliforniya valisi Arnold Schwarzenegger i yılın motosikletçisi seçti. Kaliforniya Senatosu 435 nolu yasa teklifini (Kaliforniya da her yeni motosikletin ve satışı yapılacak egzozların üzerinde 2013 ten itibaren yasal ses sınırı gereksinimlerini karşılama etiketi bulunması) yasalaştıran vali Schwarzenegger aynı zamanda bir motosiklet kullanıcısı.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Ekli dosyalar

• Governator-Offers-Electric-.jpg
    Governator-Offers-Electric-.jpg
    22.7 KB · Görüntüleme: 11,522
Turkiye hukumeti motosiklet ustundeki haksiz OTV leri ve benzin deki haksiz vergileri kaldirsin soz ben tum Turk millet vekillerini yilin motorcusu sececegim. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motosikletin gürültü düzeyi daha önemli, performans egsozundan nasıl vergi alınacak.:wiinkk:

custom chopper cenneti tarih oldu diyebiliriz bu haber için.

Arnold'ı aşırı milliyetçi ve aşırı muhafazakar olarak biliriz ve filmleri harici sevmeyiz nicedir..Aldığı bu karar da çizgisinden şaşmadığını ortaya koyuyor sanırım..

Bu arada aldığı karar elbette kendi valilik sınırları içerisinde geçerli..Gene de pek sallayan olacağını sanmıyorum..

Omrumu curuttun Arnold motor kafanda paralansin insallah.

remzi_39, tam artık yatmak üzereydim ki :p, senin mesajını görünce 5 yıl öncesinin şu haberini arayıp buldum:

Schwarzenegger filmlerine boykot çağrısı

California eyaletinde 24 Nisan’ı "Ermeni Soykırımını Anma Günü" ilan eden Vali ve eski sinema oyuncusu Arnold Schwarzenegger’in filmlerine boykot çağrısı yapıldı. Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün ile TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak, ortak bir açıklama yaparak, televizyonlarda Schwarzenegger’in filmlerinin oynatılmaması çağrısında bulundu.

Aygün ve Sarıtoprak, tarihi araştırmadan böyle bir karar alınmasının yanlış olduğunu ifade etti. Açıklamada, "Türkler’i soykırım yapmakla suçlayan Arnold Schwarzenegger’i kınıyor ve protesto ediyoruz. Onun filmlerinin Türkiye’de gösterilmesini istemiyoruz" denildi.

Kaynak: http://webarsiv.hurriyet.com.tr/2005/04/25/632898.asp

Yani bunu neden buraya yazdım biliyormusun? Evet çok haklısın, adama yumurta atmak cesaret ister :) Onun yerine modası geçmiş, Türk izleyiciler tarafından zaten tekrar tekrar izlenmiş filmleri izlemeyelimmiş.

Yahu adamın filmlerini izlesen ne olur, izlemesen ne olur, onun için ne farkedecek? Şu protesto yöntemini teklif eden adamların isimlerine bir bakar mısın üstelik yahu :pr:

Mesleklerinin yanısıra siyasete de soyunmuş adamlardır.

Aygün Ergenekon davasından falan da yargılandı. Bir ara Türkiye'de popülerdi, yargılanınca sesi kesildi.

Son düzenleme:
Aygün Ergenekon davasından falan da yargılandı. Bir ara Türkiye'de popülerdi, yargılanınca sesi kesildi.

Ergenekondan yargilanmayan kalmadiki anasini satayim...
Gözünde kasin var diyen Ergenokondan yargilaniyor yurdumda... :pr:
Ne istir bende anlamadim.. :pale:

Omrumu curuttun Arnold motor kafanda paralansin insallah.

:mrgreen::mrgreen:

Her bölgeninde ayrı bir derdi var beaa. Biz burda ötv ve benzin fiyatı diye dert yakınırken dünyanın öbür ucunda ses olayına takmışlar.

Jubaa bölgenizin degerini bilin bizdeki şartlarda motosiklet kullansanız ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde kadrolu hasta olursunuz.

Valla motosiklet üzerindeki ötv'yi ve benzin üzerindeki vergiyi sizdeki gibi makul düzeylere getirsinler ben motosiklete gerekirse 2-3 tane susturucu takip silindir ve subap sesinden başka bir ses çıkmamasını saglarım.:p

Son düzenleme:
Abi mevzu o degil egzosu takmam dert degil zaten haz etmiyorum.

Bu ne demek biliyor musun?
Polis butce kesintilerini birazda motorcudan cikaricak.Her gun 100lerce motora abuk subuk ceza kesilcek yok niye sinyalin orjinal degil falan diye.

Ama Allah tan burasi California yakinda alirlar o herifi ordan cunku bi 1 sene icinde 2 butce kisintisi benzinde 3.5 dolar olmus galon basina cok kalmaz orda yani.Halk uyanik burda.:mrgreen:

Bizde bazı siyasetçileri yılın MOTORu seçebilsek hahahahhahha :)

Bu yasadan dolayı hiçbir motosikletçinin Arnold'u yılın motosikletçisi seçmek isteyeceğini sanmıyorum. Ama güzel küfür etmişlerdir eminim.:cherry:

Baksanıza bizim Juba'nın bile paçaları tutuştu şimdiden.:mrgreen:

Ergenekondan yargilanmayan kalmadiki anasini satayim...
Gözünde kasin var diyen Ergenokondan yargilaniyor yurdumda... :pr:
Ne istir bende anlamadim.. :pale:

Aynen öyle Remzi'cim, biz de birşey anlamıyoruz merak etme. :) Yakında beni de alırlar zaten soyisimden dolayı.:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar