Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bundan 50-60 sene önce yarı araba yarı uçak melez prototipler üretilmişti ama uçmak herkesin yapabileceği kadar güvenli bir olay olmadığından bence insan faktörü ortadan kalkana kadar uçarak işe gidip gelmek hayal..
Artık millet başlar. Kanatlarda vibrasyon var. 1.500 metre'den sonra motor devri düşüyor.
Çin Malı uçan motorla uzaya nasıl çıkarım. Nasa'ya kasksız yakalandım
yaw araba kullananlar motosikletin havası daha çok ve arabayla hava atanların havasını söndürdüğü için uyuz oluyolar arabalcılar bize bide uçan motor olursa neler yapmaya çalısırlar :queen: kus avlıyom die motorcuları avlarlar bahaneleride hazırdır :queen: kus sandımda yanlıslıkla ates ettim
yav arkadaş ağır vasıta ehliyet yetmez dediler gittik a-2 yide aldık ,şimdi bide uçuş lisansı mı çıkartıcaz:sunny:yok ağam yok ben yerden ayrılmam::lac::
yav arkadaş ağır vasıta ehliyet yetmez dediler gittik a-2 yide aldık ,şimdi bide uçuş lisansı mı çıkartıcaz:sunny:yok ağam yok ben yerden ayrılmam::lac::