Yetersiz Ehliyet ile sorun yaşanır mı?

Motosikleti
Forza 250
  • 1.2.39. MT Forumlarına içeriksiz, gereksiz veya açılan başlıkla ilgisiz mesajlar gönderemezsiniz.

• 1.2.19. MT forumlarında açılmış konular dahilinde ikili sohbetler ve mesajlaşmalar yapilamaz.
Tebrik ediyorum admin. İyi ki de silmişsin. Ama bizim tepki göstermek için yazdığımız yorumları da silmişsin. Gerçi o da olur. Böylece hiç yaşanmamış gibi olur. İyi yapmışsın. tekrar tebrikler...

Motosikleti
D400
Gençler yetersiz ehliyetle çalıntı motoru 200 km hızla ters yönden sürmek sorun yaşatır mı?

Motosikleti
Forza 250
Aşırı ehliyetten ceza yer. Tonaj gibi düşün. Fazla olunca yazıyorlar. 🤔
Aşırı ehliyet 😂 Bin yıl düşünsem aklıma gelmezdi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gençler yetersiz ehliyetle çalıntı motoru 200 km hızla ters yönden sürmek sorun yaşatır mı?
İroniyi anladık ama içler acısı gerçekten. Burası kaliteli motorcuların görüş teatisinde bulunduğu yer olsa sadece ne güzel olurdu.

Motosikleti
D400
Aşırı ehliyet 😂 Bin yıl düşünsem aklıma gelmezdi.

İroniyi anladık ama içler acısı gerçekten. Burası kaliteli motorcuların görüş teatisinde bulunduğu yer olsa sadece ne güzel olurdu.

Kaliteyi geçtim, bilgisiz sıfır bilgili insanlar doluşsa da hiçbir sıkıntı olmaz yeter ki ögrenmek istesin.

Fakat kanuna aykırı şeyler ile ilgili taktik/bilgi alınmasını istemek cidden sinirimi bozuyor.

Motosikletiniz espresso veya milkshake yapma özelliği yoksa problem yaşamazsınız. :cool:

benim ki böbrek taşı düşürüyor sanırsam bu yeteneği ile çalkalayarak milkshake de yapabilir. canım dominarım. :D

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Kaliteyi geçtim, bilgisiz sıfır bilgili insanlar doluşsa da hiçbir sıkıntı olmaz yeter ki ögrenmek istesin.

Fakat kanuna aykırı şeyler ile ilgili taktik/bilgi alınmasını istemek cidden sinirimi bozuyor.

benim ki böbrek taşı düşürüyor sanırsam bu yeteneği ile çalkalayarak milkshake de yapabilir. canım dominarım. :D
Kanuna aykiri is yaparsam ne olur diye sorsunlar ama aldiklari cevaplari begenmeyip atar gider yapmalari asil sinir bozucu olan. Cogu da yeni uye olup ilk basligi boyle aciyorlar, laf yiyince de kaciyorlar. Biz birada sinir oldugumuzla kaliyoruz🙄

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
10la düştüm tek eksik ekipmanım pantolondu 1 hafta yürüyemedim ağrısı da 2 hafta geçmedi

Motosikleti
R25
10la düştüm tek eksik ekipmanım pantolondu 1 hafta yürüyemedim ağrısı da 2 hafta geçmedi
Geçmiş olsun dostum yüksek hızlarda 2 ciddi kazam var ne elime ne bacağıma birşey oldu (şans) 🤔 Gerçi ellerime bir şey olsa fazla da umrumda olmazdı şahsen dirseğim yarıldı hiçde kafaya bile takmadım (zımba atıldı ve 1 sargı bezi, 1 batigon ve 2 günde bir pansumanla halletmiştim). Kask, Sırtlık, Dirseklik ve Dizlik bu dördü mutlaka olmalı benim açımdan eldiven olmasa da olur.

Şimdi o diğer iki eleman der "Hahah düştüğünde asfaltla ilk tanışan ellerin olacak" çok şükür o durumdayken o kadar da mal değilim ellerimi asfalta değdirecek kadar.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Geçmiş olsun dostum yüksek hızlarda 2 ciddi kazam var ne elime ne bacağıma birşey oldu (şans) 🤔 Gerçi ellerime bir şey olsa fazla da umrumda olmazdı şahsen dirseğim yarıldı hiçde kafaya bile takmadım (zımba atıldı ve 1 sargı bezi, 1 batigon ve 2 günde bir pansumanla halletmiştim). Kask, Sırtlık, Dirseklik ve Dizlik bu dördü mutlaka olmalı benim açımdan eldiven olmasa da olur.

Şimdi o diğer iki eleman der "Hahah düştüğünde asfaltla ilk tanışan ellerin olacak" çok şükür o durumdayken o kadar da mal değilim ellerimi asfalta değdirecek kadar.
yenisin heralde bu tartışıldı karara bağlandı :cool:

jorge martin de biliyo eller yere değerse ne olacağını ama demek ki insan reflekslerine engel olamıyor
ktbqhvo_jorge-martin-x-motogp_625x300_05_February_25.jpg

Motosikleti
R25
yenisin heralde bu tartışıldı karara bağlandı :cool:

jorge martin de biliyo eller yere değerse ne olacağını ama demek ki insan reflekslerine engel olamıyor
ktbqhvo_jorge-martin-x-motogp_625x300_05_February_25.jpg
Hiçbir kazamda (5 kez) elimi yere değdirmedim dostum 😆 O yüzden o eli yere değdirmek bana ciddi gelmiyor, bir gün ellerim değsede dediğim gibi en fazla parçalanır o da umrumda olmaz 🙄 Sonuçta onu göze alarak biniyorum değil mi? Hayat bu tadı çıkmıyor öyle.

Bu kazalarda en çok etkilendiğim yer kafa bölgesi olmuştu, ailem de motorcu olduğu için bu işin sonunu biliyorum fazla takmayın hepimizin bir sonu var 🫡 Kader geldiyse yapacak bir şey yok sen istediğin kadar ekipmanla bin yaşayacağın varsa yaşarsın.

Taktik ve bilgi mi? Hahahah 😁 dayı sen ne anlatıyorsun ya kafan iyi mi senin? Tabii 30 yaşından sonra motosiklet sahibi olunca böyle beyinsiz olabiliyorsun anlıyorum yapacak bir şey yok tamam en legal sensin diyelim geçelim 🫡

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar