Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, A1 ile yetersiz ehliyet sayılabilecek 250-600cc makinaları kullanırken kaza ve yakalanma gibi durumlar da Ehliyetsizlikten (18.000 ₺ mi yoksa Yetersiz Ehliyet (6.000 ₺) cezasımı yiyoruz aydınlatırsanız güzel olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yetersiz Ehliyet diye ceza verilebiliyor diye biliyorum gene de sormak istedim, teşekkürler.
Merhabalar, A1 ile yetersiz ehliyet sayılabilecek 250-600cc makinaları kullanırken kaza ve yakalanma gibi durumlar da Ehliyetsizlikten (18.000 ₺ mi yoksa Yetersiz Ehliyet (6.000 ₺) cezasımı yiyoruz aydınlatırsanız güzel olur.
Yetersiz Ehliyet diye ceza verilebiliyor diye biliyorum gene de sormak istedim, teşekkürler.
Çevirmede ehliyet yetersizliğinden ceza yersin ehliyeti yeterli birisi yoksa çekiciyle çekerler. Kazada sigorta acentesi sadece yeterli ehliyeti öder onun dışında sıkıntı yaratır.
soruya bak la..... YETERSİZ EHLİYET ile diyor, sorun diyor, yaşar mıyım diyor.... YE TER SİZ :d
olum siz bu kafalarla bu hayata nasıl tutunup da yaşıyorsunuz, pes!
soruya bak la..... YETERSİZ EHLİYET ile diyor, sorun diyor, yaşar mıyım diyor.... YE TER SİZ :d
olum siz bu kafalarla bu hayata nasıl tutunup da yaşıyorsunuz, pes!
Soruda herhangi bir problem yok ve senin bilgisizliğin nedeniyle konu sana boş gelmiş olabilir, senin gibi "YE TER SİZ :d" diye kıkırdayıp "hayata tutunmaktan" bahseden cahiller yüzünden bu forumlar batıyor zaten.
Konu başlığını düşünme zahmetinde bulunmadan cevap yazan biri daha. Senin için en detaylı şekilde yeniden derliyorum:
Herhangi bir kazada karşı taraf %75–100 suçluysa, sigorta şirketi benim masraflarımı ödedikten sonra rücu eder mi? (Bu ‘geri alma şartıyla’ anlamına geliyor, senin için not düşeyim.)
- Tekrardan karşı tarafı %75-100 suçlu olarak varsayıyorum kaza sonucunda yaralanmam (kırıklar, uzuv yarılması ve kopması) gibi durumlarda karşı taraftan tazminat alabiliyor muyum?
- Haklı olduğum kazalar beni ciddi şekilde maddi ve manevi olarak etkiler mi?
Bunlar hakkında bahsedebilirdin açıklamayı da bu uzun soruları yazarak uzatmak istemedim. Benim için en önemli olanını konu açıklamasına direkt yazmak istedim, sonuçta ehliyetten kaynaklı illa yiyeceğiz hangi kategoride yiyeceğimi bilmiyordum. Ama makarna yemekten o kafanı çalıştıramadığın için kıkırdadıktan sonra şaşırıp sonra da nasıl yaşadığımızı sorguluyorsun yazık. İşte böyle yaşıyorum bu hayatı kaskınıda fazla kafanda taşıma daha çok zarar vermesin sana.
10 yaşında birinin 125cc değil, elektrikli bisiklete bile binmemesi gerekir.
Bu ne acele?
Bu çocuğun ailesini de çocuklarını bu kadar tehlikeye atmaktan psikiyatrik kontrole gönderilmesi ve çocuğun devlet korumasına alınması gerekiyor.
Bu ne acele?
Bu çocuğun ailesini de çocuklarını bu kadar tehlikeye atmaktan psikiyatrik kontrole gönderilmesi ve çocuğun devlet korumasına alınması gerekiyor.
Bu ne acele?