Yeschim ile dreamdark'ın tatil fotoları

:farao: ben hiç beğenmedim bu geziyi gözünün üstünde KAŞ ı var :p kedi+ciğer+mundar üçlemesi :p valla rüya gibi bi tatil olmuş bizede oraları gitmiş gibi tanıttığınız için teşekkür ederim abi&abla :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:farao: ben hiç beğenmedim bu geziyi gözünün üstünde KAŞ ı var :p kedi+ciğer+mundar üçlemesi :p valla rüya gibi bi tatil olmuş bizede oraları gitmiş gibi tanıttığınız için teşekkür ederim abi&abla :rendeer:

Beğenmedim diyosuunn :p Reca ederiz Emin darısı başına :rendeer:

Vay be gençkene çekindiğimiz fotolardan Gürkan abi naptın sen yaa anılarımız depreştüü :mrgreen:

Teşekkür ederiz :rendeer: Gel ağustos gel :cherry:

Daha ne köşeler var bildiğimiz, bilmediğimiz :) Hepsini gezecek ömrümüz ve imkanımız olur umarım :)

şimdi orda olmak vardı diyesi gelıyor insanın süper tatılınız olmuş:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
gitceğinizi biliyodum ama F le :D emre abi sisy bar bakıodu hatta sonra sen yorulursun diye bakmadı kıyamadı sana değerini bil abimin =) :mrgreen: :p Çok güzel bi gezi olmuş Maşşallah

Kedi resmine bayıldım ve bilgisayarıma kaydettim hemen :) Telif hakkı yoktu değil mi :p

gitceğinizi biliyodum ama F le :D emre abi sisy bar bakıodu hatta sonra sen yorulursun diye bakmadı kıyamadı sana değerini bil abimin =) :mrgreen: :p Çok güzel bi gezi olmuş Maşşallah

::utangac: Bir tanedir benim sevgilimm :rendeer: Sen görmedin mi hala kendi icadımız sisy'i :queen: F'le gitmedik cnm çünki Fethiye'ye gitmeye sonradan karar verdik. Al kız arkadaşını da gel bir gün bekliyoruz aynı mahalledeyiz işin olmadı mı hiç uğramıyosun yaramaz seni :mrgreen: sağol cnm bnm :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:05 PM ----------

Kedi resmine bayıldım ve bilgisayarıma kaydettim hemen :) Telif hakkı yoktu değil mi :p

hmm ben bilmem beyim bilir bi danışiim :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar