Yeschim ile dreamdark'ın tatil fotoları

bune yaaa insan koyarmı bunları kardeşim

bizim motorumuz yok gidemicez napalım şimdi :salut:
sen gitmedin ama benim planım temmuzda izmirden fethiye idi :(

Güzel fotoğraflar ve güzel bir paylaşım için teşekkürler.İçerisinde motosikletin de olduğu kazasız sorunsuz geziler de yapmanız dileğiyle.Saygılarımla.

bune yaaa insan koyarmı bunları kardeşim

bizim motorumuz yok gidemicez napalım şimdi :salut:
sen gitmedin ama benim planım temmuzda izmirden fethiye idi :(

Turgay'cım, İnşallah Allah'ın izniyle o zamana kadar motorun bulunacak ve Temmuz'da İzmir'den Fethiye'ye kendi motorunla kazasız belasız gazlayacaksın kısmetse. Hepimizin temennisi bu yönde, umudumuzu kaybetmeyelim.

selam

Evet arkadaşlar 10 günlük Ege ve Akdeniz turundan dönmüş bulunmaktayız. Çok istememize ve sevgili motorumuzu bu tatil için yenilememize karşın, motosikletsiz çıktık yola. Zira yolumuz uzun ve çetrefilli, zaman ise kısıtlıydı. Lakin gittiğimiz yerlerde motor kiralayarak bu açığımızı da kapattık :) İnşallah bir dahaki sefere böcüğümüzle gideceğiz :)
Önce Çeşme'ye annemin yanına uğradık, iki gün orada kaldık. Fakat nedense orada fotoğraf çekmeyi unutmuşuz. Daha sonra Kaş'a geçtik ve macera dolu bir tatil başlamış oldu :)

Arkadaşım eline sağlık resimler güzel iyi gezmişiniz geçen ramazan kocaeliden kemere gitmiştik motorlarla yine gidesim geldi.Paylaşım için teşekkürler,güzel gezmişssiniz :rendeer:

yaşadığım ülkedeki güzelliklerden haberim yok :pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr::pr:

kendimi odun hissediyorum :pr:

aç var tok war olan war olmayan war :p
neyse artık bende dalıştan fotoları eklerim buraya öyle nispet yaparım size

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aç var tok war olan war olmayan war :p
neyse artık bende dalıştan fotoları eklerim buraya öyle nispet yaparım size

bir çelişkiler yumağında gördüm seni :p
Allah olmayanlara da versin:) nispet demiyoruz ona paylaşım diyoruz biz aramızda ama sen istiyosun madem yap nispetini :mrgreen::rendeer:

Emeğinize sağlık süper bir gezi olmuş harbidende gitmiş gibi olduk Paylaşım için teşekkürler.:rendeer:Scooterda yakışmış yani.:cat:

Emeğinize sağlık süper bir gezi olmuş harbidende gitmiş gibi olduk Paylaşım için teşekkürler.:rendeer:Scooterda yakışmış yani.:cat:

yakışmış demek :mrgreen: mercii :rendeer: ama alışmışız rahata biraz zorladı beni açıkçası, gezme tozma hatrına katlandık işte :p

Super Moderator
Şizofren oldum arkadaş burada...::deliir::
Ben bu fotoğraflara baktım diye geçinirken, yeni yeni farketmediğim bir sürü şey çıktı, bu kadar da balık hafızalı olamam diye diye kendimden şüphe ettim mesajın sonunda değiştirme tarihini görünceye kadar...::23343::

Davacıyım hakim bey...::karma::

Şizofren oldum arkadaş burada...::deliir::
Ben bu fotoğraflara baktım diye geçinirken, yeni yeni farketmediğim bir sürü şey çıktı, bu kadar da balık hafızalı olamam diye diye kendimden şüphe ettim mesajın sonunda değiştirme tarihini görünceye kadar...::23343::

Davacıyım hakim bey...::karma::

vah vaaahhh :mrgreen: yalnız olmadığımı bilmek güzel :queen:

Çok teşekkürler arkadaşlar, darısı gitmeyenlerin başına.:rendeer:

10 günlük kısıtlı bir zamanda 600F ile o kadar uzun bir yolu gitmek pek mantıklı gelmedi sonradan açıkçası. Artık daha yakın yerlere 600F ile gideriz büyük ihtimalle; Şarköy, Assos, Altınoluk vs. gibi.:)

güzel gezi olmuş emeğinize sağlık.İnş. assos ve altınoluğa geldiğinizde bende oralarda olur görüşürüz bende küçükkuyuluyum.

Çok güzel gezmişsiniz, kıskanmadım değil. Ben de Ocak ayında Kaş taydım 1 hafta daldık oralarda. Kaş' ı birde kışın görmenizi tavsiye ederim o yazın hengamesinden uzakta ılıman havasıyla çok daha güzeldi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
çok güzel bir gezi yapmışsınız, perfect diyorum başka birşey demiyorum, fotolarda şahane çekilmiş :rendeer: bende böyle bir gezi yapmak istiyorum ama, kız arkadaşım yok :pr:

Mükemmel bir gezi ve güzel yerler.:cat:

Paylaşım için teşekkürler.

Çok teşekkürler arkadaşlar, darısı başınıza. :)

güzel gezi olmuş emeğinize sağlık.İnş. assos ve altınoluğa geldiğinizde bende oralarda olur görüşürüz bende küçükkuyuluyum.

Tabiiki, biz de yarı Altınoluk'lu sayılırız zaten, 18 yıldır yazlığımız var Altınoluk'ta, Arkadaş Cafe'nin hemen arkasında, parkın yanında. :)
Madem Küçükkuyu'lusun, Mıhlıçay'da şelaleye girip taş köprü altında mangal yaparız artık.:cherry:

Son düzenleme:
Mangalda kül bırakmadın yani Emre :mrgreen: Mangal mangal nereye kadar :cyclopsan:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar