bune yaaa insan koyarmı bunları kardeşim
bizim motorumuz yok gidemicez napalım şimdi :salut:
sen gitmedin ama benim planım temmuzda izmirden fethiye idi![]()
Evet arkadaşlar 10 günlük Ege ve Akdeniz turundan dönmüş bulunmaktayız. Çok istememize ve sevgili motorumuzu bu tatil için yenilememize karşın, motosikletsiz çıktık yola. Zira yolumuz uzun ve çetrefilli, zaman ise kısıtlıydı. Lakin gittiğimiz yerlerde motor kiralayarak bu açığımızı da kapattıkİnşallah bir dahaki sefere böcüğümüzle gideceğiz
Önce Çeşme'ye annemin yanına uğradık, iki gün orada kaldık. Fakat nedense orada fotoğraf çekmeyi unutmuşuz. Daha sonra Kaş'a geçtik ve macera dolu bir tatil başlamış oldu![]()
Arkadaşım eline sağlık resimler güzel iyi gezmişiniz geçen ramazan kocaeliden kemere gitmiştik motorlarla yine gidesim geldi.Paylaşım için teşekkürler,güzel gezmişssiniz :rendeer:
aç var tok war olan war olmayan war
neyse artık bende dalıştan fotoları eklerim buraya öyle nispet yaparım size
Emeğinize sağlık süper bir gezi olmuş harbidende gitmiş gibi olduk Paylaşım için teşekkürler.:rendeer:Scooterda yakışmış yani.:cat:
Şizofren oldum arkadaş burada...::deliir::
Ben bu fotoğraflara baktım diye geçinirken, yeni yeni farketmediğim bir sürü şey çıktı, bu kadar da balık hafızalı olamam diye diye kendimden şüphe ettim mesajın sonunda değiştirme tarihini görünceye kadar...::23343::
Davacıyım hakim bey...::karma::
Çok teşekkürler arkadaşlar, darısı gitmeyenlerin başına.:rendeer:
10 günlük kısıtlı bir zamanda 600F ile o kadar uzun bir yolu gitmek pek mantıklı gelmedi sonradan açıkçası. Artık daha yakın yerlere 600F ile gideriz büyük ihtimalle; Şarköy, Assos, Altınoluk vs. gibi.![]()
güzel gezi olmuş emeğinize sağlık.İnş. assos ve altınoluğa geldiğinizde bende oralarda olur görüşürüz bende küçükkuyuluyum.