Yeschim ile dreamdark'ın tatil fotoları

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Emre valla fotoları eşim gördü, şimdi ne halt yiycem bilmiyorum. :)

İlla biz de tatile çıkacakmışız. :cherry:

Moderatörlere sesleniyorum, asma kilidi takın bu topiğe lütfen. :pr:

Tatilinizin 3. bölümünüde aralıkta yayınayın da millet kudursun o güzel manzaraları seyredince:)

İzin kalmadı ama kısmet bakalım, belki 23 günlük kaçarız biryerlere. :)

Çok mükemmel bi gezi gerçekten, fotoğrafların ve manzaraların hepside birbirinden güzel.
mutluluğunuz daim olsun maşallah ya çok tatlısınız.

Amin, teşekkür ederiz. :)

ya arkadaş bi oturun otorduğunuz yerde giden var gidemeyen var :p

Gidemeyenlere hizmet veriyoruz işte.:p

aaaa ben sizleri gördüm maltepe sahilde bayramın 3.ncü günüydü vay bee:):) resimler süperr

Bauramın 3. günü Maltepe tarafına hiç inmedik, herhalde benzettin Mevlüt. :)

ben bu topiği nasıl görmemiş yahu? yüreğinize sağlıok kardeşim :)

Teşekkür ederiz.:rendeer:

Sevgi kelebekelri sizi gezin bakalım pis gezentelerr :p

resimler süper sizde süpersiniz afiyet olsun tebrikler :cherry:

Sağolasın Mert:)

tam tatil yapmışsınız ne güzel .. :)

Sorma valla iyi gezdik bu yaz. :)

Emre valla fotoları eşim gördü, şimdi ne halt yiycem bilmiyorum. :)

İlla biz de tatile çıkacakmışız. :cherry:

Moderatörlere sesleniyorum, asma kilidi takın bu topiğe lütfen. :pr:

Bu zamana kadar çıkmadığın kabahat, al yengeyi de gezin tabi, şiddetle tavsiye edilir.:wiinkk:
Gerçi Ekim geldi diye yan çizersin sen şimdi.:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu yaza dair son fotolar :mrgreen:

Tekne turundan kareler..

Marmaris meydanı Atamızla :rendeer:

İçmelerde mehtaba karşı :cherry:

Selimiye'de amcamızın yazlığında akşam yemeği mercan balığı ::dpac::

Ahbaplarımızın yatındaykene ::pulp:: :mrgreen:

Çok güzel bir yazdı, çok gezdik,yedik, içtik, eğlendik. Allah olmayanlara da versin inş. :)
Kışa neler olacak bakalım hayırlısı :wiinkk:

Şimdi olan var olmayan var :mrgreen: Bu sene denize çok az girdim yaaa, valla siz benden çok yanmışsınız. :p

Aşkım gezesim geldi bak yine, fazla bakmayalım biz bu fotoğraflara bence, insanın aklı kalıyor. :)
Neyse, kısmetse seneye inşallah, bu sefer motörümüzle:rendeer:

ben yine beğenmedim hıh ::miiz:: kedi-ciğer-mundar üçlemesi :p Allah seneye daha iyisini nasip etsin size :) bi de emre abi tamer abinin ne ekimi var ne ekerse onu mu biçecek? :p yoksa saç mı ektirecek? :p açıklama pıliis :p

Amin Emin'cim, Allah hepimize nasip etsin.:rendeer:
Tamer'den al bence sen açıklamayı.:p

paylaşım için teşekkürler...bu yaz bende Kaşta idim ve neredeyse sizinle aynı rotayı yaptım...gerçekten çok güzel yerler...bu yazda sezon başlamadan kesinlikle gideceğim Mayıs sonu gibi oraları birde sezon dışı gezmek harika olur sanırım...ama saklıkente gitmemişsiniz sanırım...?? birde kaputaş plajına inseydiniz keşke oranın denizide küçükçaklı gibi soğuk ama çok keyifli...Kalkan Dünya üzerinde Samanyolunun en iyi gözlemlendiği yerlerden biridir...yolunuz bir daha düşerse akşam geç vakitte yüksekçe bir yere çıkıp uzunanın ve seyredin inanılmazdır...:)

paylaşım için teşekkürler...bu yaz bende Kaşta idim ve neredeyse sizinle aynı rotayı yaptım...gerçekten çok güzel yerler...bu yazda sezon başlamadan kesinlikle gideceğim Mayıs sonu gibi oraları birde sezon dışı gezmek harika olur sanırım...ama saklıkente gitmemişsiniz sanırım...?? birde kaputaş plajına inseydiniz keşke oranın denizide küçükçaklı gibi soğuk ama çok keyifli...Kalkan Dünya üzerinde Samanyolunun en iyi gözlemlendiği yerlerden biridir...yolunuz bir daha düşerse akşam geç vakitte yüksekçe bir yere çıkıp uzunanın ve seyredin inanılmazdır...:)

Saklıkent'e fırsat bulup gidemedik evet, bir dahaki tatillere inşallah. Kalkan hakkındaki bilgi için teşekkürler, bunu bilmiyorduk.:cat: Kaputaj benim içimde ukde kalmıştır zaten..

Şimdi olan var olmayan var :mrgreen: Bu sene denize çok az girdim yaaa, valla siz benden çok yanmışsınız. :p

İnsan yaşlanıp emekli olmayı bu kadar mı ister yahu :mrgreen: Sürekli oralarda olsak hep denize girsek :salut: Kıymetini bil tadını çıkar :rendeer:

İnsan yaşlanıp emekli olmayı bu kadar mı ister yahu :mrgreen: Sürekli oralarda olsak hep denize girsek :salut: Kıymetini bil tadını çıkar :rendeer:

Öyle olmuyo canım işte yaaa. Pazar olsun denize gidelim diyosun mutlaka bişey çıkıyo. Sadece tatilde olsam inan çıkmam zaten denizden. Bu arada burda sadece emekliler yaşamıyo. :cherry:

Dip not; Mt kullanıcı grupları kısmına gel. :p

Öyle olmuyo canım işte yaaa. Pazar olsun denize gidelim diyosun mutlaka bişey çıkıyo. Sadece tatilde olsam inan çıkmam zaten denizden. Bu arada burda sadece emekliler yaşamıyo. :cherry:

Dip not; Mt kullanıcı grupları kısmına gel. :p

Biliyorum :) Biz ancak emekli olunca yerleşebileceğiz sanırım oralara, o yüzden öyle dedim :pale: :)

Bende İstanbul'da yaşıyor olmak isterdim, insanoğlu işte. Hayırlısı, hayat insanı nerelere getirir belli olmaz ki. :rendeer:

Komşunun tavuğu misali :mrgreen: Evet hepimizin hakkında hayırlısı herkesin gönlüne göre versin Allah :rendeer:

kardeşim valla objektifin farklı senin ya hani burda yaşamasam ooooo diyeceğim yalnız fethiye resimlerinde dikkatimi çekti çarşının içinden gidilen küçük küçük koylar var oralara gitmemişsiniz galiba boncuklu samanlık kuleli gibi isimleri var bi dahakisefere oralarada gitmeni tavsiye ederim

kardeşim valla objektifin farklı senin ya hani burda yaşamasam ooooo diyeceğim yalnız fethiye resimlerinde dikkatimi çekti çarşının içinden gidilen küçük küçük koylar var oralara gitmemişsiniz galiba boncuklu samanlık kuleli gibi isimleri var bi dahakisefere oralarada gitmeni tavsiye ederim

Teşekkür ederim, valla oralara hastayız biz ailecek. :)
Bahsettiğiniz yerlere gitmedik evet, bir daha yolumuz düştüğünde oraları da gezeriz kısmetse. Tabi Cinbal'a uğradıktan sonra.:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Cenneti gördüm..:p vay arkadaş ne tatilmiş..abooo:p

Fotoğrafların çoğunu ben çekiyorum. Tatil güzergahını çoğunlukla beraber belirliyoruz, bu hayata farklı bir pencereden bakan bir Emre mi yani :p Ama övgüler hep Emre'ye bu nasıl iş arkadaş yahu :mrgreen: Bu başarılı erkeğin arkasındaki kadını da biri görsün artık :queen:
Evet dediğin yerleri atlamışız inşallah seneye tekrar gidersek o taraflara, daha ayrıntılı gezeriz umarım. :)

Emre; Başkası olsa kıskanırdım.:)
Yakışıyor kardeş size. Yaşamasını bilen çiftlersiniz. Ben sizi boşuna mi davet ettim. !!! :cat: Her şey gönlünüzce olsun...

Yeşim hanım dikkatlı okuyun.!!! Benim övgümün içindeki asıl kahraman sızsınız. Emre' nin yalnız başına bukadar marifetli olacağını sanmam...:)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar