Tatilinizin 3. bölümünüde aralıkta yayınayın da millet kudursun o güzel manzaraları seyredince![]()
Çok mükemmel bi gezi gerçekten, fotoğrafların ve manzaraların hepside birbirinden güzel.
mutluluğunuz daim olsun maşallah ya çok tatlısınız.
ya arkadaş bi oturun otorduğunuz yerde giden var gidemeyen var![]()
aaaa ben sizleri gördüm maltepe sahilde bayramın 3.ncü günüydü vay beeresimler süperr
ben bu topiği nasıl görmemiş yahu? yüreğinize sağlıok kardeşim![]()
Sevgi kelebekelri sizi gezin bakalım pis gezentelerr
resimler süper sizde süpersiniz afiyet olsun tebrikler :cherry:
tam tatil yapmışsınız ne güzel ..![]()
Emre valla fotoları eşim gördü, şimdi ne halt yiycem bilmiyorum.
İlla biz de tatile çıkacakmışız. :cherry:
Moderatörlere sesleniyorum, asma kilidi takın bu topiğe lütfen.r:

Gerçi Ekim geldi diye yan çizersin sen şimdi.![]()
ben yine beğenmedim hıh ::miiz:: kedi-ciğer-mundar üçlemesiAllah seneye daha iyisini nasip etsin size
bi de emre abi tamer abinin ne ekimi var ne ekerse onu mu biçecek?
yoksa saç mı ektirecek?
açıklama pıliis
![]()
paylaşım için teşekkürler...bu yaz bende Kaşta idim ve neredeyse sizinle aynı rotayı yaptım...gerçekten çok güzel yerler...bu yazda sezon başlamadan kesinlikle gideceğim Mayıs sonu gibi oraları birde sezon dışı gezmek harika olur sanırım...ama saklıkente gitmemişsiniz sanırım...?? birde kaputaş plajına inseydiniz keşke oranın denizide küçükçaklı gibi soğuk ama çok keyifli...Kalkan Dünya üzerinde Samanyolunun en iyi gözlemlendiği yerlerden biridir...yolunuz bir daha düşerse akşam geç vakitte yüksekçe bir yere çıkıp uzunanın ve seyredin inanılmazdır...![]()
Şimdi olan var olmayan var :mrgreen: Bu sene denize çok az girdim yaaa, valla siz benden çok yanmışsınız.![]()
İnsan yaşlanıp emekli olmayı bu kadar mı ister yahu :mrgreen: Sürekli oralarda olsak hep denize girsek :salut: Kıymetini bil tadını çıkar :rendeer:
Öyle olmuyo canım işte yaaa. Pazar olsun denize gidelim diyosun mutlaka bişey çıkıyo. Sadece tatilde olsam inan çıkmam zaten denizden. Bu arada burda sadece emekliler yaşamıyo. :cherry:
Dip not; Mt kullanıcı grupları kısmına gel.![]()
kardeşim valla objektifin farklı senin ya hani burda yaşamasam ooooo diyeceğim yalnız fethiye resimlerinde dikkatimi çekti çarşının içinden gidilen küçük küçük koylar var oralara gitmemişsiniz galiba boncuklu samanlık kuleli gibi isimleri var bi dahakisefere oralarada gitmeni tavsiye ederim
kardeşim valla objektifin farklı senin ya hani burda yaşamasam ooooo diyeceğim yalnız fethiye resimlerinde dikkatimi çekti çarşının içinden gidilen küçük küçük koylar var oralara gitmemişsiniz galiba boncuklu samanlık kuleli gibi isimleri var bi dahakisefere oralarada gitmeni tavsiye ederim