Bugün Togg u ilk defa canlı gördüm , arabayı Zorlu'nun bahçesinde sergiliyorlar , Şubat ayında ön satışa çıkacakmış , seçtiğiniz opsiyona göre bir iki ay içinde de teslimat gerçekleşecek dediler , arkadaşlar projeyi başından beri destekleyen biri olarak açıkçası biraz hayal kırıklığı yaşadım, birincisi arabayı fotograflardakinden daha küçük buldum , yani öyle Türk insanının sevdiği gibi bir görünüşü pek yok , tamam estetik görünüyor ama daha kalıplı bir kasa beklerdim, ikincisi aracın kaporta birleşim noktaları baya baya sorunlu , en basitinden kaputun sağ ve sol çamurlukla birleşim çizgileri 2-3 mm farklı, kumpasla vs ölçmeye bile gerek yok yani gözle belli oluyor, arka stop farının üzerinde çamurluğun köşesinde ciddi boya deformasyonu gördüm , sanırım üzerine fırça ile rötuş yapmışlar, ilgiliyle bunları konuştuk biraz şaşırdı, kimseden bunları duymadığını falan geveledi bunun satışa çıkmayacak prototip üretilen 104. araba olduğunu söyledi , seri üretim umarım daha derli toplu olur , ilgilinin söyledikleride doğru olabilir ama herkesin merakla beklediği bir arabayı ilk defa teşhir edecekseniz detaylara dikkat etmek gerekirdi , seri üretim araçları görmeyi hatta test etmeyi merakla bekliyorum..