Ama ATP konuya dönememiş.
Ama ATP konuya dönememiş.
Boş lafları kendinize saklayın. Araba proje aşamasında mı hala sizce? Konu bu.
Devam eden proje adı üstünde devam ediyordur, sonuçlanmamıştır. Başarı veya başarısızlıktan söz edilemez. Bu kadar başarı teranesi ne oluyor o zaman henüz sonuçlanmamış proje için? Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu?
Ero__'nun kullandığı dili onaylamıyorum ama yukarıda yazmış. Meslek kuruluşları (TOGG ortağı TOBB mesela) yasayla belirtilmiş görevleri dışında faaliyette bulunamaz diye. Yasadışı bir durum görüntüsü oluşuyor, onaylıyor musunuz böyle bir şeyi? Sonuçta devlet projesi değil diye yazdığınızı hatırlıyorum.
Tutarsızlık diz boyu. Daha fazla istişare etmeye değmezsiniz. İyi günler.
Duayenimiz Halit Bolkan' ın Instagram' da bir yazısı vardı bugün. Okumanızı tavsiye ederim.
halitbolkan
Togg’da 52.4 kWh ve 88.5 kwh batarya paketleri sunulacak. Tek motorlu versiyon 210 HP, çift motorlu versiyon ise 420 HP. Küçük batarya ile +300 km, büyük batarya ile +500 km menzil. En uzun menzil tek motor+büyük bataryalıda. 150 kW ile şarj edilebiliyor. %20-80 için 25 dakika.
Fabrikada üretim var mı? Evet var. Homologasyon için üretim yapılıyor. Boyahane dünyanın en çevreci örneklerinden biri. Yaş üstü yaş boya tekniği kullanılıyor. 3 dakikada bir otomobil banttan inebilecek.
C SUV modelin adı henüz açıklanmadı ama harf ve rakam kombinasyonu olacağı söylendi. Şubat ayında açıklanacakmış.
Gelelim kısa test sürüşü notlarına: iç mekan geniş, arkada diz mesafesi oldukça iyi. Bagaj hacmi 450 litre. Malzeme kalitesi bazı kısımlarda iyileştirilmeli. Nitekim bazı bölgelerde plastik üzerindeki desenler de değişiyormuş.
Boydan boya ekran şık görünüyor. Qualcomm işlemci kullanılmış ve ekranlarda kişiselleştirme seçenekleri zengin. Multimedya ekranını üçe bölüp her bölüme farklı fonksiyonlar atanabiliyormuş.
Vites seçicisi ilginç bir tasarım ama sürücüye geribildirim vermiyor. Gösterge tablosu ya da seçiciye bakmak şart. Direksiyon tasarımını beğenmedim, daha iyi olabilirdi.
Test pistinde düzgün zemin üzerinde süspansiyonun yeteneklerini anlamam mümkün olmadı. Direksiyon sistemi geliştirilmeli. Geribildirim zayıf ve biraz ağır tutulmuş.
Çift motorlu versiyonun 0-100 km/s hızlanması 4,8 saniye olarak açıklandı. Kalkış değil ara hızlanma denedim, gücüne uygun performans hissi var. Eco, Normal ve Sport modlarında performans farkı hissediliyor, ki bu olumlu.
Eco modunda kalkış çok yavaş gerçekleşiyor. Uzun topuklu ayakkabılarda istemeden ani hızlanmayı engelleyebilir! Fren pedalı dozlama yeteneğini beğendim. Elektrikli otomobillerde bunu becermek kolay değil. Kameralı dış aynaların içerideki ekranları yeterli büyüklükte.
Gerçek yol şartlarında kullanıncaya kadar söyleyeceklerim bunlar. Test videosu ve daha fazla detay AutoClub YouTube’da olacak!
Hele şükür tarafsız bir inceleme geldi.
Kritik soru: An itibariyle Avrupa'da gelir dagilimi esitsizliginin en fazla oldugu ulke (*) olan Turkiye'de bu araci alacak gelire ve niyete sahip 200 bin insan var mi?
.....An itibariyle Avrupa'da gelir dağılımı eşitsizliğinin en fazla olduğu ülke olan Türkiye'de bu aracı alacak gelire ve niyete sahip 200 bin insan var mı?....