Ben de uzunum bu arada, 1.85![]()
Bu konunun 32. sayfasını neden göremiyorum ben
O değil de bizim dönerci servis yapmak için elektrikli araba almış, hasta oldum arabaya. Küçük yerlerde kullanmak için ideal.
[url]https://i.hizliresim.com/66i3env.jpg[/url]
O değil de bizim dönerci servis yapmak için elektrikli araba almış, hasta oldum arabaya. Küçük yerlerde kullanmak için ideal.
[url]https://i.hizliresim.com/66i3env.jpg[/url]
Hasan Şaş dönerciliğe mi başlamış?
Potansiyel kız arkadaşla ilk buluşmaya bununla gitmek lazım. "Yevrumm ben seni evden alırım bebeeem" deyip apartman önüne bununla gelip basacaksın kornaya, mahalle ayağa kalkacak. Potansiyel kız arkadaş arabaya biniyorsa süper, evin ışıklarını söndürüp perdeyi kapatıyorsa ondan ne köy olur ne kasaba.
Özellikle göz kısmında hafif bir Jean Reno havası da esmekte sanki.Hasan Şaş, serdar ortaç karışımı absürt bir tip işte, aynaya bakmaktan nefret ederim hocam.
Özellikle göz kısmında hafif bir Jean Reno havası da esmekte sanki.

Otomobil yerine traktör mü olsaydı keşke.
Neyse inşallah, otomobilden sonra onunla gurur duyarız.
----------------------------------
Üç dönem AKP'ye oy verdiğini söyleyen başka bir çiftçi ise Şimdi ben de kafamı duvara vuruyorum. Borçlarımı ödemek için elimdeki traktörümü satıyorum. Bankadan faizle kredi çekip yeniden traktör alıyorum. Konuştuklarının hepsi yalan dolan, Cumhurbaşkanı da dahil. Ekiyoruz, biçiyoruz, elde beş kuruş para yok. Borç, faiz, gübre derken işin içinden çıkamıyoruz. Seneye ya evimizi satacağız ya tarlamızı satacağız. Çarkı döndürmek için, borçlarımızı ödeyebilmek için traktörümüzü satıp yeniden banka faiziyle traktör alıyoruz diye konuştu.

Otomobil yerine traktör mü olsaydı keşke.
Neyse inşallah, otomobilden sonra onunla gurur duyarız.
----------------------------------
Üç dönem AKP'ye oy verdiğini söyleyen başka bir çiftçi ise Şimdi ben de kafamı duvara vuruyorum. Borçlarımı ödemek için elimdeki traktörümü satıyorum. Bankadan faizle kredi çekip yeniden traktör alıyorum. Konuştuklarının hepsi yalan dolan, Cumhurbaşkanı da dahil. Ekiyoruz, biçiyoruz, elde beş kuruş para yok. Borç, faiz, gübre derken işin içinden çıkamıyoruz. Seneye ya evimizi satacağız ya tarlamızı satacağız. Çarkı döndürmek için, borçlarımızı ödeyebilmek için traktörümüzü satıp yeniden banka faiziyle traktör alıyoruz diye konuştu.
Rusların bir tekerlemesi var
1. Defadan bir şey olmaz .
2. de alışırsın
3. de oro..pu olursun ..
E bu çiftcimiz üçlemiş....
Ben sabit gelirliler dışında ( uç örnekler illaki olur) çok da kimsenin bu ortamdan zarar göreceğini sanmıyorum. Sonuçta herşeyi pahalı satanlar da bu toplumda. Çiftçi nın işi de zor ama sabit gelirli kadar değil.kuraklik..vs olmadığı sürece çok zarar görmez.
Ha konudan bağımsız traktör işi köylünün aç gözlüğü. O kadar gereksiz paralar veriliyor ki aklınız şaşar. Ani motosiklet camiası gibi illa bir 4 ( silindir) çeker olacak yoksa fiyakasi bozulur.