Yalnız hakkını yeme Tesla dünyada genel olarak ilk olmanın avantajları ve güçlü PR ile kendisini o markaların arasına attı bir şekilde. Ancak o güçlü PR'ı yapabilmek için sağlam bir platform yapmak gerekti.
Eksikleri vs olsa da Model S çok iyi kurgulanmış bir araçtı. Mesela çok daha düşük bir motor gücüyle de bu aracı verebilirlerdi piyasaya. Ancak akselerasyonu çok iyi kullandılar. Üzerine risk alıp otonomu yarım yamalak olsa da aktif hale getirdiler. Şuana kadar topladığı veriler ile rakipsiz seviyeye geldi. En son nvidia'nın donanımlarını bırakıp kendi özel donanımlarını kullanmaya başladılar.
Tesla zaten ilk başlarda Mercedes ve Toyota ile bazı konularda ortaktı. Böyle ince detaylarına kadar düşünülmüş sağlam fikirlerle geldiler. Bizde böyle bir şey yok.
Bize gelince sorarlar
Ne vaadin var? Fiyat desen değil, performans desen değil, yazılım, teknoloji desen gülerler adama. Ne ile PR yapacaksın?
Her şeyi geçtim ülkede yerli elektrikli motor üreticisi var. Bu adamlar yurt dışına dahi satış yapıyor aynı kulvarda. Sen milli dediğin otomobilde Bosch'dan motor al. Elektrik, elektroniği geçtim. Ancak otonom konusunda yine alman firmasına göbekten bağlıyız. Bu kadar zaman içinde yazılım için ekip toplanabilir çalışmalara başlanabilirdi. Kaç yıldır aynı tantana. Bir gittiler saaba para yatırdılar bir bilmem ne oldu şimdide bu. Bu kadar plansız iş mi olur.
Konunun ilk başlarına bakarsanız bu projeyi destekliyordum ancak yapılanlara vs bakıyorum tamamen başsız tavuk misaliyiz
elektrikli araç ta amaç
kullanıldığı yeri daha az kirletmek
elektriğin üretilmesi, depolanması, tekrar hareket enerjisine çevrilmesi....
kirli, pahalı, yetersiz.... aptalca
Reklam ajanslarına reklam verdirmek değil ki sadece artık reklam![]()
Otonomun tamamen hazır olmadan kullanıma açılması dahi aslında bir reklam etkisi yaratıyor. Teslası olanlar videolar paylaşıldı. Sürüş asistanının kaza kurtarışları vs. vs.
elektrikli araç ta amaç
kullanıldığı yeri daha az kirletmek
elektriğin üretilmesi, depolanması, tekrar hareket enerjisine çevrilmesi....
kirli, pahalı, yetersiz.... aptalca
.....Temmuz ayında burada paylaştığım gün aldım katladı......
üretim yerinde insan yoğunluğu çok az , kullanım yeri yani şehirlerde ise büyük kalabalıklar egzoz solumayacak ,
yaklaşık 80 yıl insanlar benzindeki kurşuna maruz kalmıştı , şimdi diğer zehirli gazlarıda yaşadığımız yerde en azından çocuklarımız solumayacak , bu mu aptalca ?
üretim yerinde insan yoğunluğu çok az , kullanım yeri yani şehirlerde ise büyük kalabalıklar egzoz solumayacak ,
yaklaşık 80 yıl insanlar benzindeki kurşuna maruz kalmıştı , şimdi diğer zehirli gazlarıda yaşadığımız yerde en azından çocuklarımız solumayacak , bu mu aptalca ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:31 ----------
İş Yatırım dan mı aldın ? TR de diğer yatırım kuruluşlarında elektrikli araçlara yönelik fonlar var mı ?
Hangi elektrik üretme yöntemi, geri dönüşümlü katı plastik atık oluşturuyor?elektrikli araçlar
kullanıldıkları ortamı daha az kirletirler
uzak yerlerde ürettirip. eskiyince çöpünü ihraç etmek şartıyla
Hangi elektrik üretme yöntemi, geri dönüşümlü katı plastik atık oluşturuyor?
Gece haberlerinde duydum , hızlı şarj teknolojisi üzerine İsrail'de çalışmalar yapan StoreDot 5 dakikada % 100 doluluğa ulaşan ve 500 kilometre menzile sahip elektrikli otomobil bataryası ürettiğini açıklamış , merak edip arattırdım ama internete pillerle ilgili detaylı bilgi henüz düşmemiş , habere NTV de denk geldim asparagas değildir herhalde , 5 dk inanılmaz bir süre fosil yakıtlı motorların sonu düşündüğümüzden yakın olabilir..