Yeniyim.........

Selamlar.. İlk motorumu 1-2 gün içinde alacağımdan aranıza katılıp tavsiyelerinizden faydalanmak istedim.. saygılar..

Son düzenleme:
Hosgeldin oncelikle bende Giresundayim aramizda 15 dakka var alicagin motor cok kotu duymuyor sanirsam anladigim kadariyla benzin kokusu normal degil kokmamasi gerek veya deponun kapani kontrol et benzin borusunu kontrol et durmakdan catlamis olabilir kontrol et eger daha fazla sIkIntin olursa bana ulasabilirsin ben yardim ederim teknik konuda zevkle :) Giresundan bile gelebilirim sorun olmaz saygilar tekerin duz bassin.

sağol kardeşim.. mesajımı düzenledim, malum tanışma sayfasındayız.. aynı mesajımı başka bir başlık altında yayınlayacağım.. ilgin için sağol, irtibatta kalalım..

Hocam baktığın alet çalışır ve yürür durumda sanırım.Plakası ve ruhsatı varsa hiç düşünme al.250 lira bir şey değil.3-4 senedir yatıyor demişsin.Lastiklerin bir ömrü olur.Bu ömür bitince de özelliği kaybolmaya başlar.Sertleşir,dayanıklılığı gider vs...O yüzden bir takım lastik alman çok çok iyi olur güvenlik açısından.
Grenajlarda çizik varsa değiştirmek yerine güzel bir boya attırabilirsin.Benzin kokusu da hortum,karbüratör,depo gibi yerlere bakarak çözülebilir.Eğer dediğin motosikleti ben bulsam düşünmeden alırdım.(Şase sağlam,motor sağlamsa gerisi teferruattır.)
Bu arada fren konusu da çok büyük bir sorun değildir.Fren hidroliği kaçırıyor olabilir.Ya da bitmiş olabilir.Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin.:)

sağol kardeşim.. mesajımı düzenledim, malum tanışma sayfasındayız.. aynı mesajımı başka bir başlık altında yayınlayacağım.. ilgin için sağol, irtibatta kalalım..

Rica ederim hemserelerime yardim etmek keyif verir :cat: her zaman burdayim 1 mesaj yeter 24 saat. Saygilar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar