Yeniyim Yardım Edermisiniz?

Merhaba, A2 ehliyetimi inşallah martta almış olacağım, bir Scooter alasım var ama bir kaç tane sorum olacak örneğin ben bu scooter ı alacağım fiyatı 1.690 YTL şimdi sorularım şunlar; bunun Vergisi ne kadar?, Kaskosu ne kadar?, Sigortası ne kadar?, PLAKA MASRAFLARI ne kadar? yani bu scooter ı aldığımda bana ne kadara mâl olur bütün masraflar dahil ?

Arama yaparsanız tüm soruların cevaplarına ulaşırsınız. Ayrıca başlık yanlış yerdeydi taşıdım bilginize..

Öncelikler hoşgeldin arkadaşım..
Alacağın motorun markasını modelini belirtirsen sorularına cevap bulabilirsin :)

ilk bir sene hiç masraf yapmazsın.. eğer ki sıfır alırsann, hem kasko da yaptırmana gerek yok , sigortası 25 ytl olması lazım,, ufak hacimli ise.

Neden scooter. Almişken cbr 125 gibi bişey alda ilk göz ağrın ile uzunca beraberliğin olsun.Bahsettiğin motosiklet her yol koşullarında uygun olmadığı için al sat daha çok kayıp.. Bence iyi düşün.

plaka ruhsat falan 150 ytl civarı falan die hatırlıorum tabi deişmediyse kaskoya gerek yok Ersin'in dediği gibi ama ben motorumu her ihtimale karşı korumak istiyorum diosan o ayrı...vergide 35 ytl civarı falan olması gerek ama senin alacağın motorda nasıl olur bilmem...

Neden scooter. Almişken cbr 125 gibi bişey alda ilk göz ağrın ile uzunca beraberliğin olsun.Bahsettiğin motosiklet her yol koşullarında uygun olmadığı için al sat daha çok kayıp.. Bence iyi düşün.

Cbr125 sence her yol koşulunda gider mi?
Adam yeniyim diyo zaten alsın scooterını tecrube kazansın düşücek daha cbrla düşerse bidünya krenaj parası vericek :)

Cbr125 sence her yol koşulunda gider mi?
Adam yeniyim diyo zaten alsın scooterını tecrube kazansın düşücek daha cbrla düşerse bidünya krenaj parası vericek :)

ExTReMa, ben scooter denen alete hiç binmedim. Arkadaşım yeni motosiklet almıştı.. "Mağazadan eve götürelim". diye beni yanına almıştı. Daha 100 metre gitmeden dengeyi kaybettik. Hepsi okadar. Ben scooter de daha ilk defasında düşmüştum ondan.

Merhaba, A2 ehliyetimi inşallah martta almış olacağım, bir Scooter alasım var ama bir kaç tane sorum olacak örneğin ben bu scooter ı alacağım fiyatı 1.690 YTL şimdi sorularım şunlar; bunun Vergisi ne kadar?, Kaskosu ne kadar?, Sigortası ne kadar?, PLAKA MASRAFLARI ne kadar? yani bu scooter ı aldığımda bana ne kadara mâl olur bütün masraflar dahil ?

dostum kasko motora zaten yapılmıyo yapılsada araba fıyatına yapıyorlar sen 100 ytl olsa gerek verıyorsun motor aldıgın yere takıpcı ısı halledıyor sen gıdıp ımza atıyorsun 1-2 gun sonra plaka cıkıyor

ınsan kasko su var bıde kendını tehlıkelere karsı kaskoluyosun aileye tazmınat falan adamların şartları MOTORA BİNİYORMUSUN , çalışmak için ırak a veya afganistan a gıdıyormusun bu 3 yoksa kasko oluyor

yardımlarınız ıcın tesekkurler, kaskoya gerek yok anlasıldı :) scooter a gelınce yenı basladıgım ıcın scooter ıle alısmayı planlıyorum genede soyledıklerınızı dusunecegım tekrar tesekkur ederım.

64 ytl yıllık vergisi(motorlu taşıt) var plakayı ben 2005 te 150 ytl ye almıştım sigortasıda bunun içindeydi motoru aldığın yer plakanı alır bir hafta içerisinde eline geçer 1900 e falan gelir ama peşin para alırsan taksitle alırsan 1 yıl için asya 200 ytl faiz alıyordu 200 veya 250 de faizini eklersen 2100 e falan gelir taksitli fiyatı ama senin tamamen pazarlığına bağlı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar