- Konu Yazar
Öncelikle herkese selamlar. Ehliyetimi alalı yaklaşık 2 ay oluyor. Sıra motor almaya geldi. Okumadığım forum ve danışmadığım adam kalmadı. Keeway super light 150 (chopper tarzı) bir motor almaya karar verdim. Tabiki cbr 125, cbf 150 yada ybr 125 i tercih ederim ama bütçem 1500 tl ve bu paraya ancak hurdalarını bulabiliyorum. Öğrenciyim, daha fazla para biriktiremiyorum. Haftalardır gidip görmediğim, ustaya göstermediğim keeway sl150 kalmadı diyebilirim. En sonunda temiz bir tane bulmuşken ve ustaya götürmek üzere buluşacakken adam beni ekti, saatlerce bekletti telefonunu açmadı.
Artık benim sabırım kalmadı ! MOTOR ALMAK ISTIYORUM ARTIK VITESLI 125-150 cc BIR MOTOR !!!! 1500 TL DE PARAM VAR ! ANLIYOMUSUNUZ BENI SABIRIM TÜKENDİ !!!!!
Abiler, ablalar ! Lütfen sağdan soldan, internetten yada motorcu arkadaslarınızdan birisinin temiz, fiyatıda keseme uygun 125-150 cc lik vitesli ve istanbul içinde bir motor sattığını duyarsanız bana buradan msj atın yada link verin. LÜTFEEEEEEEEN !
Buyrun numaramıda vereyim isterseniz arayın haber verin 0555 730 45 99
El birliğiyle benide motor sahibi yapalım =/
Dipnot : Okumakta olduğunuz bu mesaj, 2 aydır motor araştırmaktan, her gece rüyasında motorları görmekten BIKMIŞ, ailesi motor almasına hiç destek olmayan, 1 senedir motor ve ehliyet almak için para biriktirmiş bir üniversite öğrencisinin FERYADIDIR ! AAA YETER BE yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim tıkandım yahu !
r:
r:
r:
Artık benim sabırım kalmadı ! MOTOR ALMAK ISTIYORUM ARTIK VITESLI 125-150 cc BIR MOTOR !!!! 1500 TL DE PARAM VAR ! ANLIYOMUSUNUZ BENI SABIRIM TÜKENDİ !!!!!
Abiler, ablalar ! Lütfen sağdan soldan, internetten yada motorcu arkadaslarınızdan birisinin temiz, fiyatıda keseme uygun 125-150 cc lik vitesli ve istanbul içinde bir motor sattığını duyarsanız bana buradan msj atın yada link verin. LÜTFEEEEEEEEN !
Buyrun numaramıda vereyim isterseniz arayın haber verin 0555 730 45 99
El birliğiyle benide motor sahibi yapalım =/
Dipnot : Okumakta olduğunuz bu mesaj, 2 aydır motor araştırmaktan, her gece rüyasında motorları görmekten BIKMIŞ, ailesi motor almasına hiç destek olmayan, 1 senedir motor ve ehliyet almak için para biriktirmiş bir üniversite öğrencisinin FERYADIDIR ! AAA YETER BE yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim tıkandım yahu !