Yeniden doğuş: MZ'den MWZ'ye

Kuralkan 1988 de MZ'in markasını türkiyeye satın alıp getirirken sadece 251 ve 301 in kalıplarını getirmiştir!Oysaki okadar çok modeli varmışki ozamanlar ama sadece satmayı planladığı modellerinin üretimi için olanla yetinmiş.Bütün modellerin kalıpları elimizde olsaydı türk mühendislerinde çalışmasıyla şuan dünyada ihraç etmiyeceğimiz ülke kalmazdı her halde.Babam 1988 de almanyaya sadece mz fabrikasını gezmeye gitmişti.Fotoğraflar ve kataloglardaki MZ'leri bi görmenizi isterdim.Bence hala bi klasik

Levent, Yapı Kredi Plaza nın önünde duran bir MZ 301 var. Sanırım kuryelik için kullanılıyor.
Biri CBF'nin YBR'nin yanında bile hala diri duruyor!
Güzel bir 250 lik cruser yapsada yesek =)

bende 92model mz var onun yeni modeli gelsin bende almayı düşünüyorum inş 4 zamanlı olur ama 2 zamanlının yerini tutarsa iyi

Kuralkan yada kanuni yıllardır ne yaptıklarını anlamış değilim

Koskoca MZ fabrikasını türkiyeye taşıyın sadece 2 modelin kalıplarını getirin daha sonrada o yatırım o fabrika ne oldu bilmiyorum .

Kendisinden birşeyler katarak neden farklı birşeyler üretmezki

Şimdi çinden hindistandan vede taiwandan getirdikleri motorlara kanuni markasını basıp yerli diye satın

Bu mu sizin milliyetçiliğiniz yada bunlar milliyetçilik derken marka milliyetçiliği yapıyorlar marka kanuni ama motorlar çin malı

ne anladıkki bundan

kandırılıyoruz sadece

Kuralkan 1988 de MZ'in markasını türkiyeye satın alıp getirirken sadece 251 ve 301 in kalıplarını getirmiştir!Oysaki okadar çok modeli varmışki ozamanlar ama sadece satmayı planladığı modellerinin üretimi için olanla yetinmiş.Bütün modellerin kalıpları elimizde olsaydı türk mühendislerinde çalışmasıyla şuan dünyada ihraç etmiyeceğimiz ülke kalmazdı her halde.Babam 1988 de almanyaya sadece mz fabrikasını gezmeye gitmişti.Fotoğraflar ve kataloglardaki MZ'leri bi görmenizi isterdim.Bence hala bi klasik

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mz yaparsa iyi yapar. ama çok yakar:):):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar