Gezi güzel olmuş. Fotoğraflar gayet güzel. Yanlız o fotoğraf makinası burada olsa ne yapardı acaba...
Gezi güzel olmuş. Fotoğraflar gayet güzel. Yanlız o fotoğraf makinası burada olsa ne yapardı acaba...![]()
Toraman tekerine sağlık,Kartepe geçseydin orada karda vardır şimdi..
Sağol tasarslan, Kartepe'de kar olmazmı çok güzel manzaralar var ama yola geç çıktığımdan ancak Sapanca'da gezebildim..Havalar biraz açsın Kazımpaşa yoluyla Sakarya'ya doğru geleceğim inşallah..![]()
Toraman abi güzel bir kompozisyon olmuş teşekkürler. Sapanca'yı hep merak etmişimdir Eskişehir'den-İstanbul'a giderken mutlaka uğrayacığım artık.:cat:
Kazımpaşaya gelirsen bende gelirim..Köfteler ben den:cherry:
tebrik ederim yine çok güzel gezmişsiniz,bizimle paylaştığınız için de teşekkürler:rendeer: bu arada people yakıt tüketimini sorayım size,100km de kaç lt yakıyor hiç ölçebildinizmi?
Bugün sitemiz üyelerinden İ s m a i L ile bu gezi yazısında söz verdiğim gibi işyerinde tanıştım arkadaşlarım.Kendisine buradan çok teşekkür ediyorum. :cat: Beni sanki 40 yıllık arkadaşı gibi karşıladı o kadar çabuk kaynaştıkki 3-4 saatlik sohbetimizin nasıl geçtiğini anlamadım. Maalesef yanımda foto.makinası yoktu yoksa bu anları görüntüleyecektim neyse başka sefere inşallah...
Bu güzel gezileri gördükçe orda olmak geliyor insanın içinden.
Güzel gezi elinize sağlık sanırım fotoğraf makinanızın çalışmamasının nedeni soğuktan.Biryere girip ısıtsaydınız sorun kalmazdı![]()
Sapancayı gene gezdik sayende, fuara giderken bir sürü ördek benzeri suda oturan kuş gördüm, cinsi nedir abi o kuşların.