Yeni yılın ilk günü Sapanca

Gezi güzel olmuş. Fotoğraflar gayet güzel. Yanlız o fotoğraf makinası burada olsa ne yapardı acaba...:)

Gezi güzel olmuş. Fotoğraflar gayet güzel. Yanlız o fotoğraf makinası burada olsa ne yapardı acaba...:)

Sağolasın THE LANCET ben bu seferki gezimden fazla tat alamadım ama bunları duymak tabiiki hoşuma gidiyor. :) Şimdi internetten (meteor.gov.tr) Sivas'ın hava durumuna baktım; gece -14 gündüz -6 ve o soğukta açıkcası benim fotoğraf makinamla tek bir kare foto. çekemezdim..:pale:

Toraman tekerine sağlık,Kartepe geçseydin orada karda vardır şimdi..

Sağol tasarslan, Kartepe'de kar olmazmı çok güzel manzaralar var ama yola geç çıktığımdan ancak Sapanca'da gezebildim..Havalar biraz açsın Kazımpaşa yoluyla Sakarya'ya doğru geleceğim inşallah..:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Toraman abi güzel bir kompozisyon olmuş teşekkürler. Sapanca'yı hep merak etmişimdir Eskişehir'den-İstanbul'a giderken mutlaka uğrayacığım artık.:cat:

Sağol tasarslan, Kartepe'de kar olmazmı çok güzel manzaralar var ama yola geç çıktığımdan ancak Sapanca'da gezebildim..Havalar biraz açsın Kazımpaşa yoluyla Sakarya'ya doğru geleceğim inşallah..:)

Kazımpaşaya gelirsen bende gelirim..Köfteler ben den:cherry:

Toraman abi güzel bir kompozisyon olmuş teşekkürler. Sapanca'yı hep merak etmişimdir Eskişehir'den-İstanbul'a giderken mutlaka uğrayacığım artık.:cat:

Sağolasın motorhocası herşey istediğim gibi gitmedi ama bu sözleriniz bana moral veriyor.:cat: İstanbul'a geçerken özelden mesaj at tanışalım, görüşelim memnun olurum..:)

Kazımpaşaya gelirsen bende gelirim..Köfteler ben den:cherry:

Sakarya'ya genelde Karaabdülbaki üzerinden yani Akmeşe yolunu takip edip Kazımpaşa'dan geliyorum. E-5 yolunu pek sevmiyorum bol tabiat manzaralı bu yolu tercih ediyorum. Kazımpaşa köftesiyle nam yapmış bir yerimizdir davetine teşekkür ederim inşallah birgün köftemizi yeriz çayımızı içeriz sohbet ederiz..:)

Son düzenleme:
tebrik ederim yine çok güzel gezmişsiniz,bizimle paylaştığınız için de teşekkürler:rendeer: bu arada people yakıt tüketimini sorayım size,100km de kaç lt yakıyor hiç ölçebildinizmi?

tebrik ederim yine çok güzel gezmişsiniz,bizimle paylaştığınız için de teşekkürler:rendeer: bu arada people yakıt tüketimini sorayım size,100km de kaç lt yakıyor hiç ölçebildinizmi?

Beğendiğiniz için bende teşekkür ederim..:) Şimdiye kadar kullandığım diğer motosikletler gibi People S 200 ünde harcadığı benzin miktarını defalarca test ettim. Dur-kalklarla bir yere gittiğin zaman 100 km.de 4 lt., fazla durmadan uzayıp gittiğin zaman 100 km.de 3 veya 3.5 lt. benzin yakıyor. Bir scooterdan vitesli motosiklet gibi çok az benzin yakmasını bekleyemezsin zaten bence değerler çok normal..:)

Sitemizin güzelliği

Bugün sitemiz üyelerinden İ s m a i L ile bu gezi yazısında söz verdiğim gibi işyerinde tanıştım arkadaşlarım.:) Kendisine buradan çok teşekkür ediyorum. :cat: Beni sanki 40 yıllık arkadaşı gibi karşıladı o kadar çabuk kaynaştıkki 3-4 saatlik sohbetimizin nasıl geçtiğini anlamadım. Maalesef yanımda foto.makinası yoktu yoksa bu anları görüntüleyecektim neyse başka sefere inşallah...

Bugün sitemiz üyelerinden İ s m a i L ile bu gezi yazısında söz verdiğim gibi işyerinde tanıştım arkadaşlarım.:) Kendisine buradan çok teşekkür ediyorum. :cat: Beni sanki 40 yıllık arkadaşı gibi karşıladı o kadar çabuk kaynaştıkki 3-4 saatlik sohbetimizin nasıl geçtiğini anlamadım. Maalesef yanımda foto.makinası yoktu yoksa bu anları görüntüleyecektim neyse başka sefere inşallah...

Tekerine sağlık Kadri ağabey, ziyaretin için asıl ben teşekkür ederim ve yine beklerim. Umarım yeni yerlere beraber gaz açarız. Tanıştığımıza ben de memnun oldum. Kendine iyi bak, tekerin düz bassın, Kymcon seni hiç üzmesin.

Sapanca Gezisi 2

Selam arkadaşlar
Buradaki gezi yazımın başlığından yaklaşık 1.5 ay sonra yeni bir Sapanca turu yaptım ve gölün etrafında dönmüş oldum.:)
Fotoğraflar yine az olduğu için buraya ilave ediyorum.
Yolculuğum E-5 üzerinde başladı Uzuntarla Eşme ardından Arifiye yoluna sapıp Sapanca'ya vardım. Orada biraz gezdikten sonra yan yoldan Kırkpınar ardından tekrar anayola çıkıp Acısu deresine geldim.
Balık tutanları izledikten sonra tekrar yola çıkıp 70 km.lik gezimi tamamladım.
Bu arada yolculuğumun başlarında E-5 üzerinde seyrederken 34 FB .... sonunu hatırlıyamadığım kırmızı Honda CBF 150 deki iki arkadaş eğer bu sitedelerse selam ediyorum. Yolculuk onlarla beraber ayrıldığım yere kadar zevkli oldu.:cat:
Neyse bu kadar gevezelik yeter işte fotoğraflar;

s6001169al1.jpg

s6001170aq3.jpg

s6001171yv9.jpg

s6001172eu4.jpg

s6001173yi3.jpg

s6001174am4.jpg

s6001177vv0.jpg

s6001175gt5.jpg

s6001178fq3.jpg

s6001179gx4.jpg

s6001180vy0.jpg

s6001181mh4.jpg

s6001184qd3.jpg

Bu güzel gezileri gördükçe orda olmak geliyor insanın içinden.

Hiç sorma Hay.alper.est ben de oralara fırsat buldukça gidiyorum gerçekten güzel yerler. :) Aynı zamanda İstanbul'un keşmekeşinden tafiğinden kalabalığından kaçıp buraya yerleşen çok sayıda İstanbul'luda hafta sonları gezmeye geliyorlar.

Güzel gezi elinize sağlık sanırım fotoğraf makinanızın çalışmamasının nedeni soğuktan.Biryere girip ısıtsaydınız sorun kalmazdı :)

Sapancayı gene gezdik sayende, fuara giderken bir sürü ördek benzeri suda oturan kuş gördüm, cinsi nedir abi o kuşların.

Güzel gezi elinize sağlık sanırım fotoğraf makinanızın çalışmamasının nedeni soğuktan.Biryere girip ısıtsaydınız sorun kalmazdı :)

İlk gezimdeki sorundu o geç kaldığım için fazla uğraşmadan makinayı sele altına atıp geldim oradaki sıcaklıktan çalışır hale gelmişti.:) Gezimi beğenmenize sevindim.

Sapancayı gene gezdik sayende, fuara giderken bir sürü ördek benzeri suda oturan kuş gördüm, cinsi nedir abi o kuşların.

Sağolasın motorhocası inşallah sende hayalindeki motosiklete kavuşup böyle geziler yaparsın.:) Benim fotoğrafımda ön plandakiler ördek arka plandakiler kara tavuk yada karabatak olması lazım yada ben öyle biliyorum.:p

Son düzenleme:
B en o karatavuk mudur ne kuşsa onlara hasta oldum fuardönüşü de karnımız açtı neredeyse dalacaktım o tavuklara:queen:

Son düzenleme:
Valllahi onlardan binlerce vardı ama yeniliyormu bilmiyorum.:) Eskişehir'den fuara gittin yani bravo sana.:cat:

Son düzenleme:
işte motor böyle bişey adamı dünyanın bi ucundan alıp baska yere getirir yalanmı arkadaşlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar