Yeni Ybr125 city :)

oldum olası bu ybrler değişmedi ulen bari bg gucunu yukseltırdı ınsan be acep buarada R1 sınyallerı takmışlar ben goremedım gercı hakketen bunun ıcın bıle alınırdı :silent:

Teknik özelliklerde değişiklik yok denebilir. Daha çok makyajlanmış ve önceki eksiklikler giderilmeye çalışılmış. Ancak kafa grenajı, eski YBR severler tarafından itici bulunuyor -şimdilik-. YBR 125, bu tip kafa grenajı ile CBF 150'ye bir gönderme yapıyor olabilir ancak daha çok Mondial KN 150'ye benzemiş. Tubeless lastikler, 5 kollu alaşım cantlar ve halojen farlar en büyük değişiklikler.
Maksimum tork, 6500 dev/dak.'dan 6000 dev/dak.'ya çekilmiş ve 0.97 kg-m'den 0.98 kg-m.'ye çıkarılmış. Ağırlığı da 2 kg. artarak 110 kg.'a çıkmış.
Zamanla, kullanan arkadaşlar da yorumlarını eklediklerinde daha çok bilgi sahibi olabileceğiz. Hepinize hayırlı sürüşler.

teşekkürler hocam ilgi alaka için.

2004 model tipine benzemis gibi 4 köse lambalı modeli bijantlar farklı geldi.

değişen sadece sinyaller,jantlar ve stickerler..Sinyaller gerçi iyi olmuş öncekiler çok kabaydı..Şimdide o sinyalleri kaça satarlare kimbilir R1sinyali diye..CBR 125 te bile RR sinyali diye tanesini 140 Liraya veryolardı.ama bence iyi olmamış.2004 kasaların aynısı.Motor ince kafası kocaman iyi değil bence !!Arkadan çok şekilsiz duruyo..Yuvarlak far daha iyi.

Ne güzel klasik yuvarlak far varken mahvetmişler motoru. Jantlar zaten rezalet. Orjinal duran bir motor, toplama korsan bir motora benzemiş. Honda cg125 in yerini cbf 150 ile doldurdu. Ama yepyeni bir tasarım yaptı. Bu ne yahu 2 çıkartma koy, eski model kafayı koy, jant şeklini değiştir al sana yeni model puhhh!!

Son düzenleme:
yahu 8 yıl önceki kafayı alıp oturtmuşlar yeni model yapmışlar. Birde sportif sticker dizaynı varmış.
Yenilik istiyoruz Ybr dee

Arkadaşlar bu akşam üstü motoru inceledim.

bende eski modeli daha hoş buluyorum ancak lastikleri şehir için daha uygun.

merak ettiğim motorda farkedilir bir değişiklik varmı acaba. yoksa alırken yan sehpayı zaten taktırıyorum ben. jantlarda da aman aman bi güzellik yok.

yani görüntüden çok kalbi ilgilendiriyor beni.

aralarında 100 YTL fark var plaka dahil 2750 dediler.

bakalım birini alıcam inşallah.

Avrupa'daki enjeksiyonlu ybr 125 ya da FZ 150İ gelir diye düşünürken...
Yamaha ülkeye göre ürün sürüyor piyasaya, Avrupa'da farklı, G.Amerika'da
farklı ybr 125 ler (üç çeşit) var.

bence lastiklerin tubeless olması ve yan sehpanında orjinal olması iyi olmuş.büyüh ihtimal bu modeli alacağım hayırlısı artık.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
yan ayaklık sanırım 2000 yılından beri var :) stickerları biraz havasını değiştirmiş onun dışında değişklik yok :)

japon aklı işte. :) hem bundan 4 sene önceki motorunun yedek parçasını devam ettiriyor hem de yeni modelmiş gibi efsaneyi sürdürüyor :)

İyide YBR ilk modeli 2004 te çıktı....:silent::silent::silent:Karıştırmış olmayasın?...

2004 kafa grenajini yedek parçası pahalı oluyo diye ilerki yıllarda kullanmamışlardı şimdi geri dönüyolar.bi kaç yıl sonrada yuvarlak farları yeni model olarak sürerler. hayır bide city noluyo duyanda çok büyük fark var zannetcek. adamlar aynı motora çeşit çeşit isim takıp satıyolar.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
bu mamalak japonların gram estetik anlayışı yok

bakınız dandik dediğimiz çinliler nasıl naked lar yapmışlar:
bs200shademotorcyclema1.jpg

bunda kesin mondial jingn jong kanüni çelik gibi markalırın kullandığı 125cc bildiğimiz klasik motor vardır zorul zorul heryerinden ses gelir:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar