Yeni üye

Selam arkadaşlar ben istanbulda yaşıyorum.. ismim arda.. buraya üye olmamın sebebi, sizlerle bu güzel sitede güzel anlar geçirmek birbirimize yardımcı olmaktır dilerim herkes bu niyet içindedir..

Hoşgeldin aramıza Arda;

Burada güzel vakit geçireceğine ve kalıcı dostluklar edineceğine emin olabilirsin.

Kasksız asla yola çıkma!....

Sevgilerimle...
Mili

Hoşgeldin kardeş.Dikkat et bilgisayarına mt virüsü bulaştı,bu saatten sonra başka yere ulaşamazsın.:rendeer:

teşekkürler arkadaşlar bu arada hepimizin zafer bayramını kutlarım ben türk bayrağımı çıkarttım sabah vatan caddesine gittim biraz turladım dilerim benim gibi yapan çok dostumuz olmuştur (trafikte bizde varız hep vardık :pp)

aramıza hoşgeldin arda kardeş umarım umduğundan daha fazlasını bulursun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldin arkadaşım

sevgili kardeşim hoş geldin sitemize :)
bilgileneceğine ve seninde katkıların olacağına inancımla 'diyaloğ ve yaklaşımlarının da samimi ve seviyeli olacağına inanıyor burada güzel bir paylaşımın olduğunu kimsenin kimseden iyi motosikletci kaygısından uzak eğitici öğretici bilgilendirici yanını göreceksin. Belki bazı küçük tartışmalarada rastlayacaksın' onunda belli bir seviyede kaldığını eğer seviye aşılırsa mod ların el attığı nı farkedeceksin yani artık sende bizim bir parçamızsın. burada motosiklet kardeşliğiyle yan yana sağlık dolu günler geçirmen dileğimle sevgiler:)

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hoşgeldin:rendeer:
motoru niye satıyosun:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar