yeni üye oldum arkadaşlar,bu da benim asfaltçı mondialim:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
duygu neresi tanıdık geldi anlayamadım?

neresi tanıdık geldi duygu? arkadaşım motorum aynı yolda 110 yapmıştı ama 100ken çekebildim resmini 2 kişiydik:) çok eğlenceli bişey arkadaşlar tavsiye ederim:) normal mopdifiyesiz bi 100 kh 3. vitesle 80 yapar arkadaşım zorlayarak,4 ile de 90ı rahatllıkla geçer her zaman ama ben motorumu çok iyi açtım performansına bayılıyorum:)

bu 001 tanışırız tabiki ya motrumu zaferde görürsün genellikle dershaneye gidip gelirim, zaten plaka aklında olur hep ASU :cherry:

teknoali istersen kapışak yaw 120 yapıyosa seninki geçer beni:cherry:

Son düzenleme:

neresi tanıdık geldi duygu? arkadaşım motorum aynı yolda 110 yapmıştı ama 100ken çekebildim resmini 2 kişiydik:) çok eğlenceli bişey arkadaşlar tavsiye ederim:) normal mopdifiyesiz bi 100 kh 3. vitesle 80 yapar arkadaşım zorlayarak,4 ile de 90ı rahatllıkla geçer her zaman ama ben motorumu çok iyi açtım performansına bayılıyorum:)

bu 001 tanışırız tabiki ya motrumu zaferde görürsün genellikle dershaneye gidip gelirim, zaten plaka aklında olur hep ASU :cherry:

bende plakadaki asu ya takıldım:D benim motorda iyiki öle bişi yok yoksa hatun plakayı söker atardı:D bende kapışim olmaz mı :p

ya sorma benim hatun zaten gıcık plakaya:cherry: sen kendi çapındakilerle kapış yaw en azından hacimsel olarak aynı boyuttaki motorlarla:D

ya sorma benim hatun zaten gıcık plakaya:cherry: sen kendi çapındakilerle kapış en azından hacimsel olarak aynı boyuttakilerle

Son düzenleme:
ya sorma benim hatun zaten gıcık plakaya:cherry: sen kendi çapındakilerle kapış yaw en azından hacimsel olarak aynı boyuttaki motorlarla:D

ya sorma benim hatun zaten gıcık plakaya:cherry: sen kendi çapındakilerle kapış en azından hacimsel olarak aynı boyuttakilerle

:D msj ları nie 2şer 2şer yazıyon:D hani anlayışımda pek bi müsait:D kıtmıyıs be:p

güle güle kullan

hayırlı olsun.motor aşkı başladımı devamı gelir.tahminimce şimdiden bir üst modellere bakmaya başlamışsındır.:cat:

Ps!

hayırlı olsun ama ben butür motorları pek sevmem rece olcak tarzı
allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin

Motosikleti
ZX12R
100 yapması ilginç değilki.:silent:

120 bile yapar yeterki sen yaptırmasını bil :)

125 cc scooter iste yaptirmasini bilipde :mrgreen::mrgreen:

tam gaz verirsin bi sure sonra son hizina ulasir:mrgreen::mrgreen:

gazi yawas yawasmi verirsin yoksa hemenmi sana kalmis :mrgreen::mrgreen:

sanki hayabusami kullaniyoz da yaptirmasini bil filan :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

genc madem cok guveniyon performansına gel de bi boslugunu alıyım:))ha bide 120 yprkn kim kullanıodu motoru:D

Son düzenleme:
ben bu motoru biyerden tanıyorum hatta benim pc de kayıtlı fotoları var
aynı makinadan bendede var şuan satılıkk

evet satılık olarak vermiştim bi siteye ordandır senin aklında kalan genç kaptan.

110 yaptığımızda motorun üstünde ikimiz vardık be sen olmasan 120 yapıyodu:cherry:

Son düzenleme:
motor senin deil di tabi ole basıyodun demi:p

aramıza hoşgeldin ve gezi süper olmuş senın adına sevındım fotograf ısını cozme konusunda :cat:

teşekkür ederim arkadaşımm

ortkk walla acayip zevkliydiiii

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar