yeni tip ruhsatlar

ben motosikletlerin ve arabanın ruhsatlarını hep yanımda ayrı ruhsat kaplarında taşırım.bu yaz bel çantamda taşıyordum..o bel çantam denize düştü..ama belime bağlı olduğu ve belimde bana bağlı olduğu için olayın içinde bende vardım:queen:
ama enteresan ruhsatlara bişey olmadı ama ehliyetin resmi tam bir yaratığa dönüştü:queen:

sorun çözümü olarak ince şeffaf bir naylonla kaplanarak(gerektiğinde açılacak şekilde) yada beyaz bir kağıtla kaplayarak soruna çözüm getirilebileceğini düşünüyorum...

seninkinin başına gelenler daha garip...

Printer yazıları(silinen yazılar) içe gelecek şekilde katlayarak kullandığında hiç bir sorun olmuyor. Bu sorun emniyetin kalitesiz printer toneri veya kartuşu kullanmasından kaynaklanıyor.

bende bir ara bakayım ruhsata bari.ben genelde ruhsatta sorun görmedim bu zamana kadar,nedeni 6 ayda bir motor değiştirmekten olabilirmi acaba :p

Pantolon cebinde ve nemli ortamlarda bırakma.. yeni ruhsat aldığında en az bir gün pvc korumasının içerine sokma hava ile oksidasyona uğrasın boya ve kurusun.

Bence ruhsatlarıda Ehliyet formuna sokup digital teknoloji ile donatsalar herkez rahat eder.

Motosikleti
TGB X-MOTION 250
ya şeffaf kolı bandı yapıştır yada yumusak pvc kaplat(yazı yazılacak muayene haneleri acık kalacak sekılde ama )

arkadaşlar konuyu hortlattım çünkü bebek pudrası sürerek ruhsat taki yapışma olayı çözüldü.... bir çok kişi benzer sorun yaşıyor çaresi burda.. eczaneden 2 tl ye aldım şuan dertlerden kurtuldum....

arkadaşlar konuyu hortlattım çünkü bebek pudrası sürerek ruhsat taki yapışma olayı çözüldü.... bir çok kişi benzer sorun yaşıyor çaresi burda.. eczaneden 2 tl ye aldım şuan dertlerden kurtuldum....

kanka geri kalanıda biyerine dökte terleme yapmasın :)):queen::queen:

arkadaşlar pudra gerçekten işe yarıyor.... yapışan russatlkar varsa sorun çözülüyor...

talkpudra06.jpg

Forza Pudra!!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar