Yeni tasarım Yıldırım 1300 RR(Sinan Şengül)

Merhabalar,pc de yaptığım 3d motorsiklet tasarımımı paylaşıyorum,umarım beğenirsiniz...

Çalışmayı 0-dan kendim tasarladım ve çalışmama Yıldırım 1300 RR ismini verdim.

hrtyrycopy.jpg

wqerwer.jpg

61029455.jpg

fdghk.jpg

işık var çalışmaya devam, yorum yapacak arkadaşlarda yardımcı olacak şekilde yorumlarsa arkadaşın hevesi kırılmasın. ben öncelikle göstergeleri söyleyebilirim çok ayrık duruyor biraz estetik yerleştrilmeli, sizin gibi tasarımcı arkadaşlara ihtiyacımız var elinize sağlık :cat:

vallahi ben yarısını bile yapamazdım...helal olsun...
yıldırım1399rr patent alsan olur isim güzel yakışmış....

Moderatör
Ön ve Arkanın orantısını biraz daha düzeltirsen hiç de kötü olmamış. Yenilerini bekliyoruz ama :)

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim:)
Beğendiğinize sevindim,önerilerinizi dikkate alacağım...

Elıne saglık, en ıyısını yapana kadar en guzelı bu olmus, çalısamlarının devamını beklıyorum

F54

monza eline sağlık..
sinyaller gömme olabilirdi heralde.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
On camurluk kafa karenajina yapismis,suspansiyo. esneme payi cok dusuk,rake acisi viraj kabiliyetini etkileyecek seviyede ve motorun agirlik merkezi onde ve yukarida konumlanmis gibi duruyor.
Siperlik yetersiz,arka sinyaller yok kuyruk fazla kalin ve agir duruyor,aslinda motosiklet cok agir duruyor,bir yaris motosikleti degilde hayabusa tarzi bir yol motoru gibi durmus.
Farlar yakismamis bu tip karenajlarda tek far daha seksi duruyor.
Elciklerdeki o sivri cikintilar spor motosiklet kullamicilarina degil,cruiser kullanicilarina hitap ediyor.
On amortisor ayar dugmeleri amortisorden baska yerde duruyor,
bu tip egzoz sistemine baglanan manifoltlar olmali ama ben goremedim,radyatoru de goremedim.
Simdi agzina zictim gibi oldu degilmi?
:)
Olsun.
Senden bu memlekette cok az var.
Su isi tam yap.
Biz senin bu yaptigin isin fotografini bile cekemeyiz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla busadan güzel diyebilirim :cat:

---------- Post added at 00:45 ---------- Previous post was at 00:43 ----------

yalnızca gidon depoya yapışık nerdeyse :) hele ellerle tutulduğunu varsayarsak hiç dönmez bu alet ben diyim..

güzel çalışma olmuş tebrikler. 2 önerim olacak birincisi ön farları daha keskin hatlara sahip olarak tasarlarsan fena olmaz 2. si depoyu biraz inceltsen iyi olur gibime geliyor şahsi fikrim. :cat: he bide kuruğu uzatırsan iyi olur kısa kalmış sanki biraz :)

Modelleme ve kaplama güzel olmuş. Eğer 3d modeli bana email atabilirsen, fotorealistik render alabilirim senin için. Bu çalışmalarını profesyonel mecralara/firmalara ulaştıracağın zaman sunumun da hakkı vermesi lazım. Sana özelden websitemin linkini gönderiyorum.

Arkadaşlar,3d sektöründe yeniyim ve bu benim ilk 3d motorsiklet tasarımımdı,eksiklikleri ve hataları var fakat bu eksiklik ve hataları yapıcı bir şekilde dile getirerek bana yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim,yorum yapan ellerinize sağlık:bestmt:
Çalışmalarım devam edecek,önerilerinizin hepsini dikkatle okudum...

Başarılı ve özgün bir çalışma tebrik ediyorum.
Artçı ayaklığı biraz garip duruyor gibi geldi.
Vites ve benzin göstergesi de konulabilir.

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Emeğine sağlık. 3Dmax mi?

Ergonomi açısından sanki dizler çok dışarda boşlukta kalacakmış gibi :) onun dışında kusursuz diyebilirim. Tebrikler...

Çok güzel bir çalışma işin teknik detaylarna girmek istremiyorum böyle bir emeği ilk günden eleştirmek acımasızlık olacaktır. Ancak ellerine sağlık süper olmuş. Devamını bekliyoruz. Bu arada bir sonraki çalışmanı Enduro tarzında yapabilirsen hayalgücünü birde o tarzda görmeyi isterim :)

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

güzel bir çalışma olmuş abi eline sağlık devamını bekliyoruz

güzel çalışma olmuş,ilk dikkatimi çeken farlar ducati'yi andırdı bana daha deyişik bişey olabilir.diğer arkadaşların söylediği rötuşlarıda yaparsan yamaha'ya verelim projeyi :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar