Yeni tasarım Yıldırım 1300 RR(Sinan Şengül)

güzel olmuş ama 1-2 detay dikkatimi çekti
1- koruma takozu ayağa çok yakın olmuş biraz daha yukarı bi yerlerde olsa daha iyi olur sanki. bi de sanırım sinyalden uzun değil bi yan yatma anında sinyal hasar alır.
2-gidon topuzları bi süper sport dan çok chopper tarzı motorunkine benzemiş.

ellerine emeğine zamanına sağlık güzel olmuş

0-100 kaç olması düşünülüyor? :D

Çok güzel olmuş :) Ben çöp adamı bile yamuk çiziyorum :D

eskiden jawalara granaj giydirirlerdi önden kalın spor motora benzer arkadan baktınmı incecik ne mal olduğu belli olur
direk aklıma o geldi :)

3D Max ile mi yaptınız çizimi ?Hangi programı kullandınız ?Eğer ciddi bir çalışma olarak düşünebilirseniz Autocad ve Solidworksten destek verebilirim size.Pm atmanız yeterli ...

3D Max ile mi yaptınız çizimi ?Hangi programı kullandınız ?Eğer ciddi bir çalışma olarak düşünebilirseniz Autocad ve Solidworksten destek verebilirim size.Pm atmanız yeterli ...

Program:3D Studio Max 9.0
Render:V-Ray 1.5 sp2

Güzel düşünceniz için teşekkürler...

Yorum yapan herkesin eline sağlık...

sıra dışı bir görüntü var fakat bu alet bu haliyle kullanıması mümkün degil.

racing motosikle tasarlamak zordur. yapılacak en ufak degişiklik anında sırıtır ve göze batar.

ben bu haliyle begenmedim. ama şevkin kırılmasın mademki tasarım için kapasiten var daha iyisini yapabilirsin.

Eline sağlık güzel çizmişsin. Bende ara sıra suluboya ile yapıyorum ... :p

kanat takarsak uçak olur bu gerçekten güzel tasarlamışsın birkaç sene sonra honda yapar ve satar bunu :)

Yorumlar için teşekkürler...
werwerwetlogo.jpg

Ellerine sağlık.Benim gözüme çarpan noktalardan bir tanesi yanda şasenin manet izasından başlayıp devam eden hattının şase elemanına göre çok fazla etli olması.Kuyruk bu yüzden deponun ve selenin altında sırıtıyor gibi.Lakin genede baya iyi,göz dolduruyor.......Birde zincir ve disk aynı tarafta sanki ?

Yorumlar için teşekkürler,kuyruğu ilk zamanlar sivri modellemiştim,sonradan bu şekilde denemek istedim...

ewrewrwer.jpg

ertretewr.jpg

ertrs.jpg

Kocaeli İl Temsilcisi
güzel olmuş ama 1-2 detay dikkatimi çekti
1- koruma takozu ayağa çok yakın olmuş biraz daha yukarı bi yerlerde olsa daha iyi olur sanki. bi de sanırım sinyalden uzun değil bi yan yatma anında sinyal hasar alır.
2-gidon topuzları bi süper sport dan çok chopper tarzı motorunkine benzemiş.

ellerine emeğine zamanına sağlık güzel olmuş

eraycım bi kerem o motor asla yan yatmaz :cherry: oh be ne güzel orayı değiştir burayı değiştir , çizmek ayrı bir yetenek arkadaşı tebrik ederim lakin bunları araç başında motor üreticisine söylerseniz sizi zopayla kovalarlar :cherry: :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar