Yeni sınav düzenlemesi;A2 nin gücü.

Motosiklet dostları;
Yeni düzenlemeden de bir şey çıkmamış.15-20 metrelik 3,5 cm yüksekliğindeki bir platformda düz ilerlemek dışında yine aynı.Koniler arasında git gel tamam...Daha ciddi bir eğitim ve sınav olmalı diyorum.

1.sınavdaki komisyona ''hocam bi gösterir misiniz güzergahtaki yapacaklarımızı?'' deyip ne olacak bakmak lazım.Sınava gelen komisyon üyelerinin acaba A2 ehliyeti var mı?
2.Otomatik vitesli motorlarla sınava girip,vitesli motor kullanma ehliyeti almak ne kadar doğru acaba?Üstelik cc sınırlaması da yok.
Ehliyeti al da istersen git 600 cc 1000cc 1200cc kullan.Ne ehliyetmiş ama......Yani bana ters geliyor. Yanlışmıyım acaba?

Kıytrırık 10 soru ve direksiyon için

500-600 liraya yakın para harcadım.

Aman susun bu sistem akıllarına gelirse her kur

yükselmesi için o parayı alır biricik devletimiz.

Lakin eğitim konusunda tırt, para alma konusunda

ordinaryus dur bizimkiler. Eğitimi vermezler kur kur derece atlatırlar,

parayı da alırlar.:pr: Gölge etmesinler başka ihsan istemez:farao:

Ha birde apaçi her yerde apaçi. Şimdi son moda o köylü tipi ve cup tipi

motorların aynalarını sökmek gidonlarını değiştirmek. :jocolor:

Herifin arkadan geliyorum önüme kırıyor. Gerizekalı apaçi gözleri kapatmış motor kullanıyor.

Buna bi çözüm bulunmalı dediğiniz 2-3-5. aşama.

aman hocam her motor değiştirdiğimiz zaman ehliyetmi değiştircez, bende öyle düşünürdüm ancak bu devlet kanımızı emer.

o dediğin apaçilerin ehliyeti yokki zaten sen buraya gel ben sana 1 kamyon apaçi yükleyeyim böyle :)
ehliyet kurslarına bukadar sitem etmeyelim çünkü bi b*k olduğu yok
bu düzen böyle geldi böyle gider
bu yüzden etrafında hiç motor yokmu gidin onla öğrenin ben kursa gidince öğrenecem diye bişe yok çünkü
ehliyetsiz motor kullanılmaz e bu motoru bana kursta öğretmiyor ne yapayım öğrenmeyeyimmi şimdi.
herşeyi devletten beklemeyin gidin direk motor alın demiyorum arkadaşınızından öğrenin ehliyeti alınca kendi motorunuzu alın.
ehliyeti alıp 1200cc almak sana kalmış bişe bilinçli adam almaz.bu ehliyete bağlı bişe değil kafa yapısına bağlı
biraz uzun oldu :)

Otomatik yada manuel çok takılmamak lazım. Kişi trafik kurallarını biliyormu ve bu bildiklerini uygulayabiliyormu. Asıl önemli olan budur.

Motosiklet yada bir başka araç ehliyeti olsun farketmez, kişilerin trafik deneyimi olmadan ehliyet verilip trafiğe salınması daha sakıncalı.

Otomatik araç kullanımı git gide artıyor çunku konforlu ve trafikte yormuyor.

Kendi yağımızla kavruluyoruz.Hata yapa yapa öğreniyoruz.Tek dileğim pahalı dersler almamak.Ehliyet almak basit.İşi öğrenmek zamana kalıyor.Tecrübem yoktu.Küçüklüğümüzde mobylette kullandım.Cbf150 bile ilk başlangıçta zor geldi.1 yıl/8000 km kullandım.Piştim mi ? Hayır.Şimdi İnazuma ile alışıyoruz yola,trafiğe,güce,hıza.
Kurslarda bi halt yok.Rabbim hata kaza vermesin.Tekeriniz düz bassın.

Ben aldığımda ehliyeti ısrarla kursun motorunu kullandırıyorlardı.Motor da motor olsa.Dökülüyordu.Bıraksınlar motorumla gireyim.Gerçi her yerde aynı mı kendi motoruyla giren var mı bilmiyorum.

Ben aldığımda ehliyeti ısrarla kursun motorunu kullandırıyorlardı.Motor da motor olsa.Dökülüyordu.Bıraksınlar motorumla gireyim.Gerçi her yerde aynı mı kendi motoruyla giren var mı bilmiyorum.

Vitesli olmak kaydıyla kendi motorunla girebilirsin demişlerdi bana,
tabi o zamanlar kendime ait motorum yoktu mecburen kursun motoru ile girmiştim,
lakin kendi motorları ile sınava giren kişileride görmüştüm..

ha skuter ile giren mi ararsın yoksa yarı otomatik cup ile giren mi ararsın vardı..

kendi motorumla girmiştim. diğer arkadaşlarında hemen hepsi kendi motoruyla gelmişti. uyanık bir trafik polisi sınava gi,den yolun başını tutsa ehliyetsiz araç kullanmaktan motosikletleri bağlar ve ceza yazarlardı kimse de o sınava giremezdi. :mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Şu A2 ile B sınıfına verdiğim paralar hep boşa gitti.

Sadece kağıt üzerinde yasal bir zorunluluktan kurtuluyoruz. Kursa zamanında defalarca söyledim bu iş böyle olmaz,daha fazla pratik yapalım dediğimde,olur olur zamanla trafikte alışırsın dediler.

A2 için motosiklet ile pratik yapacak bi sürücü kursu bile bulamamıştım.

Sınav alanında bozulan kurs motorunu ben onarmıştım. Motorda 50 cc'lik çin malı heryeri dökülen bi scooterdı.

Sürücü kurslarına ciddi denetim şart.

Sonra trafikte sinyal kolundan,şerit değiştirmeden, bilumum trafik kurallarından bihaber insanlarla cebelleşiyoruz..

Şu A2 ile B sınıfına verdiğim paralar hep boşa gitti.

Sadece kağıt üzerinde yasal bir zorunluluktan kurtuluyoruz. Kursa zamanında defalarca söyledim bu iş böyle olmaz,daha fazla pratik yapalım dediğimde,olur olur zamanla trafikte alışırsın dediler.

A2 için motosiklet ile pratik yapacak bi sürücü kursu bile bulamamıştım.

Sınav alanında bozulan kurs motorunu ben onarmıştım. Motorda 50 cc'lik çin malı heryeri dökülen bi scooterdı.

Sürücü kurslarına ciddi denetim şart.

Sonra trafikte sinyal kolundan,şerit değiştirmeden, bilumum trafik kurallarından bihaber insanlarla cebelleşiyoruz..

''Sonra trafikte sinyal kolundan,şerit değiştirmeden, bilumum trafik kurallarından bihaber insanlarla cebelleşiyoruz..''bende bundan bahsediyorum..

a2 için başvuruda bulundum gereken evrakları tamamlayıp verdim e sınıfı ehliyetim var sürücü kursundaki arkadaşa sordum bundan sonra neler olacak, yeni yönetmelik gelmiş yazılı sınav kalkmış bilginize, sürücü kursuna parasını ver bankayada harç yatır 1 ay sonra ehliyetini al bu kadar basit.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar