titancın geldi. Orjinal silindiri honlatarak biraz daha büyük piston segman attırdın galiba. Rodajı iyi geçmemişse veya rodajdaysa yakar. Bendeki titan es şu an kayınçoda. 135 cc piston var. Kawasaki ninja ibresine göre 156 km/h da 5 ci viteste kesicide kalıyor. Yedeğe kadar yani 9.5 litre ile ortalama artçılı olarak 380-390 km yol yapıyor. Ön dişli 14 arka dişli 41 dişli. Senin titan ya rodajda yada rodajda çok zorladın. Rodajda bin km veya 2 bin km tın tın kullanılır. Sonra yavaş yavaş basılır.
titancın geldi. Orjinal silindiri honlatarak biraz daha büyük piston segman attırdın galiba. Rodajı iyi geçmemişse veya rodajdaysa yakar. Bendeki titan es şu an kayınçoda. 135 cc piston var. Kawasaki ninja ibresine göre 156 km/h da 5 ci viteste kesicide kalıyor. Yedeğe kadar yani 9.5 litre ile ortalama artçılı olarak 380-390 km yol yapıyor. Ön dişli 14 arka dişli 41 dişli. Senin titan ya rodajda yada rodajda çok zorladın. Rodajda bin km veya 2 bin km tın tın kullanılır. Sonra yavaş yavaş basılır.
Demek rodajdan dolayi. Pistonu takali 100 km yapmamisimdir
slm adem ben de piston segman olayına girdim ama rodaja dikkat etmedim sorun olurmu..
Rodajı iyi yapılmazsa çok yakıyo ne hikmetse.
yav 100 km yapmadan nasıl hesapladın 4 litre yaktığını? :santa: ama iyi oldu yazdığın. 2 bin km ye kadar kesiciye sokma, devir saati yok bağırtma 5 te max hızın 80 olsun daha çok basma. İlk yağını 500 km de yenile. 2 ci yağını bin, sonra her bin beşyüzde yenile. 2 ci yağını değiştirdikten sonra yani 1500 km den sonra yavaş yavaş motoru zorla. Basmaya başla.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:53 ----------
ciddiye alarak yazıyorum. Bikere titan esi tamire vermiştim. Usta segmanları yenilemiş haberim yoktu. Bende bastım, kesiciye soktum hertürlü zorladım. Motor 9.5 litreyle max 320 km yol yapıyodu. 320 km yi geçmiyodu. Bi ara yag çubuğunu söküp su doldurmuş veletin biri. Motor kitledi. Yeniden segman piston attırdım. Rodajını iyi yaptım. Bu sefer 9.5 litre ile 380-390 km yol yapmaya başladı net olarak. Yani rodajı iyi yapılmazsa çok yakıyo ne hikmetse.
üstüne yatarak. Cg lerle 180 200 yapanlar var. Niye şaşırdın?
Sadece üstüne yatılarak motorun hızı o derece artmaz , şehir efsaneleri ile kandırmayın kendinizi.
O hacimlerdeki motorların o hızlara çıkabilmesi için çok ciddi modifikasyonlara ihtiyacı vardır ve ömürleri bir kaç yüz km ile sınırlıdır.
Motora benzin dayanmayinca hesapladim ve hemen yazdim sorunu burayaadem abi birkac sey daha sorayim o zmn sana.
1) sendede titan var saniyorum. Karburator hava ayar vidasini kac tur cevrilmis durumda ?
2) motorun yagini degistirdigimde kac numara ve ne marka yag koyayim ?
cepten göremiyorum kusura bakmaama uzun ömürlülük konusunda şunu ekliyeyim. 10 bin km yi geçti yaptıralı. 2005 titan es.
ciddi olarak yazdım zatenyav 100 km yapmadan nasıl hesapladın 4 litre yaktığını? :santa: ama iyi oldu yazdığın. 2 bin km ye kadar kesiciye sokma, devir saati yok bağırtma 5 te max hızın 80 olsun daha çok basma. İlk yağını 500 km de yenile. 2 ci yağını bin, sonra her bin beşyüzde yenile. 2 ci yağını değiştirdikten sonra yani 1500 km den sonra yavaş yavaş motoru zorla. Basmaya başla.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:53 ----------
ciddiye alarak yazıyorum. Bikere titan esi tamire vermiştim. Usta segmanları yenilemiş haberim yoktu. Bende bastım, kesiciye soktum hertürlü zorladım. Motor 9.5 litreyle max 320 km yol yapıyodu. 320 km yi geçmiyodu. Bi ara yag çubuğunu söküp su doldurmuş veletin biri. Motor kitledi. Yeniden segman piston attırdım. Rodajını iyi yaptım. Bu sefer 9.5 litre ile 380-390 km yol yapmaya başladı net olarak. Yani rodajı iyi yapılmazsa çok yakıyo ne hikmetse.
üstüne yatarak. Cg lerle 180 200 yapanlar var. Niye şaşırdın?