Suzuiki 1000gt - kawasaki ninja 1000 sx

Katılım
12 May 2007
Mesajlar
435
Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
Uzun bir ara sadece okuyabildim başlıkları. Tracer 9 ve strs i attıktan sonra motor bakıyorum. İkisi içinde kullanıcı deneyimimi paylaşacağım. Hayalim olan pikes peak hayal olarak kalmaya devam edecek. Şuan almayı planladığım iki motosiklet arasında kaldım. Ninja 1000 sx, düşük km ikinci el yada gsx 1000 gt. Kullananlar varsa fikirlerini merak ediyorum. Gsx 8s kullandım, suzuki nin hoşuma gitmeyen kısmı işçiliği ve grenajlarda kullandığı parçalar. Kawa o konuda bir adım önde. Ama k5 motor bloğu benim için ayrı. Kendisi ile 3 senelik bi hatıramız var. Parça nispeten daha uygun ve bulunabilir.
 
Son düzenleme:
Katılım
26 Mar 2018
Mesajlar
10,190
Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Yani ben olsam kafadan GSX S1000GX alırdım. Motor K5, elektronik süspansiyon da var, mis. İnsan daha ne ister? :)
 
Katılım
2 Haz 2018
Mesajlar
1,773
Kawasaki hem teknoloji olarak geride hem de servisleri öyle böyle kazıklamıyor insanları. Zaten motorun yüzüne bakacakları da meçhul. Her türlü suzuki.
 
Katılım
15 Tem 2007
Mesajlar
2,675
Kawasaki hem teknoloji olarak geride hem de servisleri öyle böyle kazıklamıyor insanları. Zaten motorun yüzüne bakacakları da meçhul. Her türlü suzuki.
Kawasaki de arn motor yine birşeyler yapmaya çalışıyor. Z moto yerine bu adam kawsakiyi getirse o marka Türkiye de tutar.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst