- Konu Yazar
Arkadaşlar eşimin motor isteme ısrarlarına daha fazla dayanamayıp uzunca bir süredir motor arayaşındaydım honda msx pahali oldugundan lifan pony 100 e bakiyordum ama tipini beğenmiyorduk derken bu motoru buldum 3000 km de 3400 tl ilani vardı 3000 tl ye el şıkıştık.
Gelelim motorla ilgili ilk iznelimlerime motor 125 lik olmasina ragmen seri ve atak 120km hiza rahatlikla ulaşıyor ön fren disk arka kampana olmasina rağmen frenlemesi harika biraz titreşim var 4-5 bin devirde ön taraftan ziriltilar geliyor bunun çözümünü arayacağim satan arkadaş farlar akü beslemeli olmadığı için ampül patlatiyor demişti ilk gününde ampül kesti uğraşmamak için led ampül taktim.
1 Led ampul herşey dahil 160tl
2 Feyizoğlundan gidon püskülü 20 tl sagolsun oradaki usta özenerek kendi elleriyle takti
3 çantalar 49 tl den 2 adet 98 tl tuttu
montaji kendim yaptim
4 sosis çantayi sahibi hediye etti ona para vermedim
Motorla ilgili birkaç foto
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:09 ----------
Buda videomuz yolda ampül kestiği için baya karanlik bazı yerler
Gelelim motorla ilgili ilk iznelimlerime motor 125 lik olmasina ragmen seri ve atak 120km hiza rahatlikla ulaşıyor ön fren disk arka kampana olmasina rağmen frenlemesi harika biraz titreşim var 4-5 bin devirde ön taraftan ziriltilar geliyor bunun çözümünü arayacağim satan arkadaş farlar akü beslemeli olmadığı için ampül patlatiyor demişti ilk gününde ampül kesti uğraşmamak için led ampül taktim.
1 Led ampul herşey dahil 160tl
2 Feyizoğlundan gidon püskülü 20 tl sagolsun oradaki usta özenerek kendi elleriyle takti
3 çantalar 49 tl den 2 adet 98 tl tuttu
montaji kendim yaptim
4 sosis çantayi sahibi hediye etti ona para vermedim
Motorla ilgili birkaç foto
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:09 ----------
Buda videomuz yolda ampül kestiği için baya karanlik bazı yerler
Son düzenleme: