Yeni Motosikletim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Havalar güzel gitsede grup halinde çay toplamaya(sembolik olarak) karadeniz kıyılarına gitsek.

Pınar Cayları hallederim merak etme elime yapışmaz demiştim ama yapıştı sanıyorum :) bu gidişle Mt nin caycı adayıyım :)

Aye dur ya ben motor yok diyorum sen karadeniz diyorsun (sembolik olarak:) )cayı marketten alırız motor yok arkadaşım otobuslede karadenize gelinmez:)

hayırlı olsun pınar allah kaza bela vermez inşallah ama normal fotolarından zayıf gördüm seni

metalgod arkadaşın dediği gibi bu fotolar fotoşop olmasın:p

inşallah olmaz sen ve motorun harika yakışmışınız birbirinize motor sana ewlilik teklif edecek gibi duruyooooo haberin olsun:p:queen::queen:

Herkes seninle hem fikir olamaz çünkü bizzat beni görenler var motorumla.
Bknz. Semih :queen:

:farao::farao::farao:
ıyı valla bende bı motorun uzerıne bıneyım resım cektıreyım sonra bak bu benım motorum dıyım yok oyle yağma canlı canlı görmek ıstıyoz tek teker istiyoz baklava istiyoz yoksa MT ye rezil ederım senı motor aldı tatlı ısmarlamadı derım cımrı derım makıneıyı almış ama 50 yı gecemıyo derım kımse görmesın dıye aksamları gezıyomuş derım vs vs vs derım yanı :queen::queen::queen:

(tatlı yıcem kafaya koydum) :cherry:

ya birşey soracam pınar senin bu motorun teker ile motor arasında kapak yok çamurluk oluyo sanırım.Sana eksik mi verdiler yoksa orjinal hali mi öyle

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ıyı valla bende bı motorun uzerıne bıneyım resım cektıreyım sonra bak bu benım motorum dıyım yok oyle yağma canlı canlı görmek ıstıyoz tek teker istiyoz baklava istiyoz yoksa MT ye rezil ederım senı motor aldı tatlı ısmarlamadı derım cımrı derım makıneıyı almış ama 50 yı gecemıyo derım kımse görmesın dıye aksamları gezıyomuş derım vs vs vs derım yanı :queen::queen::queen:

vazgeçme kafana taktığını yap kesin tersin tatlıyı.

çok yakışmıssın pınar allah nazardan saklasın.

Resmi kaldırsan mı acaba

GKN çaydan etti bende baklavadan edeyim sizi, işte SV650 ve Pınar'in tümleşik hali;

dsc02450oj0.jpg

dsc02453pw4.jpg

dsc02455oq7.jpg

abowwwwwww....orta yerimden çatlıcam valla...ulem ne makinaymış be...:p

yakışmış gıııı sana...:cat: kem gözlere kurşun (Browning):p

Bu başlığı bi türlü bulup yazamamıştım.Diğer başlıklarda kutladım ama burayada yazmak lazım dimi:cherry:!.Hayırlı olsun Pınar'cım.Çayları nerede içicez?

Ahanda resimleri yeni gördüm! Süpersiniz yemin ediyorum.Kem gözlere kurşun,nazar değmesin inşalllaaaaaah!

Son düzenleme:
çoook yakışmışlar birbirlerine:)
Allah bi yastıkta kocatsın :queen:
bu resimler potoşoptur arkadaşlar inanmayın
Gey misin oolum sen :p
Pınar Cayları hallederim merak etme elime yapışmaz demiştim ama yapıştı sanıyorum :) bu gidişle Mt nin caycı adayıyım :)
E olsun o kadarda sakıncası mı var?:queen:
hayırlı olsun pınar allah kaza bela vermez inşallah ama normal fotolarından zayıf gördüm seni

metalgod arkadaşın dediği gibi bu fotolar fotoşop olmasın:p

inşallah olmaz sen ve motorun harika yakışmışınız birbirinize motor sana ewlilik teklif edecek gibi duruyooooo haberin olsun:p:queen::queen:
Zayıflıyorum ben bazı bazı...
Motoruma aşığım ben, teklif etsin evlenirimki nie evlenmeyimki :)
Saol bu arada teşekkür ederim..

Tansel tatlı ısmarlarım ben sana ayıpsın. Ama sonra tavla oynar tatlının parasını alırım haberin olsun hehehe:queen:
Pınar: Motor süper, güle güle (hatta kahkahalarla) kullan!
Saol teşekkür ederim:wiinkk:
ya birşey soracam pınar senin bu motorun teker ile motor arasında kapak yok çamurluk oluyo sanırım.Sana eksik mi verdiler yoksa orjinal hali mi öyle
orjinalinde sadece kafa grenajı var.
Adam 3 milyarda motora parça getirtmiş Amerikadan..Yani grenaj sonradan takılmış ve bu sebeple ortada bi boşluk var..
ümmet perkitan;851667' Alıntı:
vazgeçme kafana taktığını yap kesin tersin tatlıyı.

çok yakışmıssın pınar allah nazardan saklasın.

Resmi kaldırsan mı acaba
Amin :wiinkk:
Ya pardon hangi resmi?
abowwwwwww....orta yerimden çatlıcam valla...ulem ne makinaymış be...:p

yakışmış gıııı sana...:cat: kem gözlere kurşun (Browning):p
Metehan bi tur istiycen vermiycem motoru sana intikam alıcam huhahahaha:queen:
Bu başlığı bi türlü bulup yazamamıştım.Diğer başlıklarda kutladım ama burayada yazmak lazım dimi:cherry:!.Hayırlı olsun Pınar'cım.Çayları nerede içicez?

Ahanda resimleri yeni gördüm! Süpersiniz yemin ediyorum.Kem gözlere kurşun,nazar değmesin inşalllaaaaaah!
Amin canım teşekkür ederim :wiinkk:
Tophanede tabiiki :)
buldum turnayın gozunden vurdum tabikide yzf R 1
Cevap verebilmek için çok düşündüğüm mesajlardan biri daha işte...
ümmet perkitan;851539' Alıntı:
bir bayan motorun üstünde ancak bukadar şık olabilir,çok yakışımış,allah kaza bela vermesin inş,lütfen çok dikkatli ol.

Saol Ümmet abi, benden kaynaklı deil ama makine güzel kim binse yakışır yani :)

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
valla süper
tekrar tebrik ederim, çok güzel bir makina
ve sen üstüne acayip yakışmışsın

ama sana bozuk satmışlar motoru
arka jant reflektörü yırtık bu motoruunn
:p

valla süper
tekrar tebrik ederim, çok güzel bir makina
ve sen üstüne acayip yakışmışsın

ama sana bozuk satmışlar motoru
arka jant reflektörü yırtık bu motoruunn
:p

Saol Savaş, o senin yakışığın :queen:
Tamamını söktüler dün serviste zaten, adam çok kırsal duruyo sökelim dedi ok dedim :)

wallahı pınarcım,motorunla çok iyi bütünleşmişsin
allah nazardan saklasın.:cat:

Super Moderator
Birkaç gündür görüyordum başlığı, ama "güle güle kullan"ımı teslimattan sonraya bırakayım diyordum, şimdi de biraz geç kalmışım sanki...:)

Keyifli ve dikkatli sürüşler dilerim...:rendeer:

yok yok,sen her halinle güzelsin:)
derbederlikte yakışmış yane...
:)

güle güle kullan çok yakışmışsınız birbirinize :) yanlız ben gt250 üstündeki fotoyu daha çok beğeniyorum,orada makyajlı güneş gözlüklü daha bi böle ne bileyim,güzel çıkmışsın:p

Birkaç gündür görüyordum başlığı, ama "güle güle kullan"ımı teslimattan sonraya bırakayım diyordum, şimdi de biraz geç kalmışım sanki...:)

Keyifli ve dikkatli sürüşler dilerim...:rendeer:
Yok yok geç sayılmaz hiç :)
Teşekkür ederim, sağol :wiinkk:
yok yok,sen her halinle güzelsin:)
derbederlikte yakışmış yane...
:)
Teşekkür ederim güzel iltifatın için :)
güle güle kullan çok yakışmışsınız birbirinize :) yanlız ben gt250 üstündeki fotoyu daha çok beğeniyorum,orada makyajlı güneş gözlüklü daha bi böle ne bileyim,güzel çıkmışsın:p
Bunda çok daha güzellerini çekicem inşallah..
Bi uzun yola gitsem yeter :)
Çok teşekkür ederim ;)

güle güle kullanınn çokk güzel bir motosiklet almışsınızz kazasız belasızz....:cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar