Yeni Motosikletim YBR 125 ESD

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun.

Hocam bir soru soracaktım. Bildiğim kadarıyla YBR'lerde ve CBR'lerde vites göstergesi yok. (Belli modellerden sonraydı galiba)
Yani Scooter'dan vitesliye geçtiniz bu motor ile. Aaa kaçıncı vitesdeyim vs durumu oldu mu şu ana kadar? Yeni motora başlayan biri için ne kadar sıkıntı yaratır?

Demek üstüne az daha koyup YBR aldın. Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.

Hocam vites işine kafanız hiç karışmasın 2 saat içinde o oturuyor zaten sesinden hızından anlıyorsunuz bence olmaması daha iyi dikkat dağınıklığına yol açmıyor.

güzel seçim benimde inazumam eskisin bir tane ybr125 alacağım pislenecekmiş ,yok bakımı gelecekmiş filan dinlemeden heryere onla gideceğim

Hocam ybrden sonra inazuma ve rs dusunuyorum butcem dusuk cunku inazumaya geçilir mi ybrden ne dersiniz

Hayırlı olsun kardeş miclen lastiğe pek güvenme muadili pirelli duro trk. Lastiğin yol tutuşu daha güzel. Motor 2011 mi 12 mi?

Hayırlı olsun kardeş miclen lastiğe pek güvenme muadili pirelli duro trk. Lastiğin yol tutuşu daha güzel. Motor 2011 mi 12 mi?

iki lastiği de kullandıysanız kıyaslama yapar mısınız ? neden michelin pilot street değil de pirelli dura traction öneriyorsunuz ? michelin ybr'de daha çok kullanılıyor diye gördüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar