- Konu Yazar
- #21
Tesekkur ederim, birlikte sureriz belkiTekrardan hayırlı olsun abi, kazasız belasız kullanman dileğiyle.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Eline saglik
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
PAhali onlar, bi de gucleri dusuk diye hic bakmadim onlaraAlemlerin kralı NC750X ne güne duruyor?![]()
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sport touringlerin de tepkileri biraz hardmis, onu gordumBizim oraların bi lafı vardır, "kırmızı olsun, bi fazla olsun" diye
Geçen sene orta sınıf bi motosiklet ararken, bununla karşılaştığımda "ulan ne motor bee" demiştim. Hatta epey de niyetlenmiştim. Ama sonra sport touringlerin hard olmasa da köy yolları vs gibi yerlerde çok konforlu olmadığını öğrenince vazgeçmiştim. Nasip bunun akrabası tiger 800'eymiş artık
Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bunu almadan bir gun once youtubeda inceleme videosu bakiyorum. Benim oglan tam bunla ayni renginden olan videoyu istedi. Normalde izlemez motosiklet videosu, basindan sonuna izledi. Bitince sordum, cok mu begendin diye, "evet, kirmizi" dedi. Tam bir kirmizi hastasiHayırlı olsun. Kırmızı hem de.
Tam genç motoru tipi var, bizim köfteci rotalarında köylerde dede'lere haber salayım da Burak'la ikinizi görünce kaçsınlar.![]()
Ertesi gun gidip o cok begendigi motosikleti aldigimi soyleyemedim, gidip babama anlatir diye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yesili de ayri guzelMaşallah hayırlı olsun yakın bi arkadaşımda 2025 model yeşili var üç silindir sesi gidişi ve duruşu çok güzel allah kaza bela vermesin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bana tepkileri biraz fazla keskin gibi geldi. Cok km devirmemis 700 cc cf motoyu ehliyet kursunda kullanmistim ve vites degistirmeyi cok daha seri yapiyordum ama bunun gibi tepmiyordu. Bu bariz tepikliyorBenim akmaz kokmaz XJ6F geldi aklıma. Onun elinde yüzünde sıkıntı yoktu güzel makinaydı da, gerisi traştı. Bu Tiger Sport'lar da o sadelikte, kolay kullanılır, sürüş donanımı çok daha yerli yerinde düzgün çalışan, modern nimetlerden nasbini almış harika bir allrounder. Her tempoda adamın peşine de gittirir, insan gibi tiril tiril sürüşte de zevk verir. Şehir içinde de delirtmez, Türkiye turu da yapılır.
Çok güzel seçim. Keyifli sürüşler.
Son düzenleme:


