Yeni Motosikletim Triumph Tiger Sport 660

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Tekrardan hayırlı olsun abi, kazasız belasız kullanman dileğiyle.
Tesekkur ederim, birlikte sureriz belki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güle güle, kazasız belasız, keyifle kullan. Çok güzel seçim oldu.

Aşağıya görsellerin BBCode hallerini bıraktım:

Eline saglik😂

Alemlerin kralı NC750X ne güne duruyor? :)
PAhali onlar, bi de gucleri dusuk diye hic bakmadim onlara🙄

Bizim oraların bi lafı vardır, "kırmızı olsun, bi fazla olsun" diye :D

Geçen sene orta sınıf bi motosiklet ararken, bununla karşılaştığımda "ulan ne motor bee" demiştim. Hatta epey de niyetlenmiştim. Ama sonra sport touringlerin hard olmasa da köy yolları vs gibi yerlerde çok konforlu olmadığını öğrenince vazgeçmiştim. Nasip bunun akrabası tiger 800'eymiş artık :D

Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah.
Sport touringlerin de tepkileri biraz hardmis, onu gordum😂

Hayırlı olsun. Kırmızı hem de.
Tam genç motoru tipi var, bizim köfteci rotalarında köylerde dede'lere haber salayım da Burak'la ikinizi görünce kaçsınlar. :)
Bunu almadan bir gun once youtubeda inceleme videosu bakiyorum. Benim oglan tam bunla ayni renginden olan videoyu istedi. Normalde izlemez motosiklet videosu, basindan sonuna izledi. Bitince sordum, cok mu begendin diye, "evet, kirmizi" dedi. Tam bir kirmizi hastasi😂
Ertesi gun gidip o cok begendigi motosikleti aldigimi soyleyemedim, gidip babama anlatir diye😂

Maşallah hayırlı olsun yakın bi arkadaşımda 2025 model yeşili var üç silindir sesi gidişi ve duruşu çok güzel allah kaza bela vermesin
Yesili de ayri guzel

Benim akmaz kokmaz XJ6F geldi aklıma. Onun elinde yüzünde sıkıntı yoktu güzel makinaydı da, gerisi traştı. Bu Tiger Sport'lar da o sadelikte, kolay kullanılır, sürüş donanımı çok daha yerli yerinde düzgün çalışan, modern nimetlerden nasbini almış harika bir allrounder. Her tempoda adamın peşine de gittirir, insan gibi tiril tiril sürüşte de zevk verir. Şehir içinde de delirtmez, Türkiye turu da yapılır.

Çok güzel seçim. Keyifli sürüşler.
Bana tepkileri biraz fazla keskin gibi geldi. Cok km devirmemis 700 cc cf motoyu ehliyet kursunda kullanmistim ve vites degistirmeyi cok daha seri yapiyordum ama bunun gibi tepmiyordu. Bu bariz tepikliyor😂

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
sağolasıın:) ilk fırsatta köfteciye gideriz umarım :)

teşekkür ederim:) tek silindirden sonra güzel geliyor tabi ki :)

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Maşallah, alet nalet. 🧿🧿🧿

Ancak söylemeliyim ki değerlendirmelerimiz sonucunda köfteci aboneliği için uygun olmadığınız kanaatindeyim.
Tek kişi olarak istediğini yapabilecek olmana laf etmesem de, grupça bir köfteci ziyareti için ne yazık ki uygun araçlara sahip değilsiniz. Bu durumdan çok üzüntü duyduğumu belirtmeliyim.

Ümit ediyorum, en yakın zaman SUZUKİ V-STROM 250-650-800*-1000-1050 serilerinden bir motosiklet sahibi olursunuz ve bu ayrıcalıklardan sizi de faydalanırken görebiliriz. İyi sürüşler dilerim !. :ROFLMAO: :ROFLMAO:

*: 800'lük olan model paralel çift silindir olduğundan markaya olan hürmetimizden kabul ediyoruz, yoksa kamyoncu abi ile alakası yok. :ROFLMAO::ROFLMAO:

Motosikleti
Arora maxpro 250
Hayırlı olsun. Allah'tan kazasız belasız sürüşler dilerim

• Beğen
Tepkiler: Ged
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin . Kırmızı rengi ayrı güzel oluyor her şeyin

• Beğen
Motosikleti
Triumph Trident 660
Hayırlı uğurlu olsun abii çok sevindim tekerin düz bassın 🤘😍

• Beğen
Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Allah kaza bela vermesin, güle güle güzel günlerde kullanın inşallah. Benim de radarımda olan bir motor, bakınıyorum. Tek aklımdaki soru işareti 1.72 boyum ve arada girmek istediğim toprak yollar.

• Beğen
Motosikleti
Kymco Xciting VS 400
Güzel seçim. Kazasız belasız inşallah...

• Beğen
Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Hayırlı olsun güle güle kullan. Forum nerelerden nerelere geldi, bir zamanlar yer gök V-Strom'cularla doluyken şimdi her yerden Triumph'cu çıkıyor.
Şaka bir yana yan çantalı ilk kez gördüm çok güzelmiş. Kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileklerimle. @Ged

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Allah kaza bela vermesin, güle güle güzel günlerde kullanın inşallah. Benim de radarımda olan bir motor, bakınıyorum. Tek aklımdaki soru işareti 1.72 boyum ve arada girmek istediğim toprak yollar.
Valla toprak yola gore degisir. Ben forzayla kisa mesafe toprak yola girdim. Forza yapiyorsa bu da yapar bence.

Hayırlı uğurlu olsun abii çok sevindim tekerin düz bassın 🤘😍
Kapisalim mi bi gun😂

Hayırlı olsun güle güle kullan. Forum nerelerden nerelere geldi, bir zamanlar yer gök V-Strom'cularla doluyken şimdi her yerden Triumph'cu çıkıyor.
Şaka bir yana yan çantalı ilk kez gördüm çok güzelmiş. Kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileklerimle. @Ged
Ikinci el almak icin bence mantikli motosikletler triumphlar. Genelde az km yapmis oluyorlar, sahipleri genelde dikkatli, fiyatlari da nispeten uygun. Nx 500 fiyatina resmen.

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
Güzel günlerde kullanın kazasız belasız. Motosiklet çok güzel görünüyor.

• Beğen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar