Yeni Motosikletim " Kawasaki Versys 1000 ABS "

Super Moderator
Videolara bakiyordum cbr 600rr calistiriyor bu spy. Onlar imosuz mu la? Fakir mi honda?

Eski kasadır kanka belki ? Immolu motoru nasıl calistiracak ki ?

Hayirli olsun kalite super, Kawasakinin son 3 yildir cikan neredeyse tum modelleri cok farkli, aşti kendini iyice , en iyi japon motosiklet markasi olma yolunda Yamaha dan sonra. Tek sorun agirlik egri oturup dogru konusmak gerekirse boyle bir motorun net olarak 50kg fazlasi var. Surekli bir artci ile gezmek gibi. Uzun yolda yakit masrafi haric hic problem degil dünyayi gezebilirsiniz. Sehir icinde sikinti yanina 250cc uzeri hacimde bir naked kesinlikle ister bu tarz motorlar.

Teşekkürler. Ağır mağır idare ediyoruz,performansından memnunum, konforu da iyi, biraz titriyo bütün motosikletler gibi, ona da yapacak bişi yok. 1-2 motorum daha var ufaklık. Onlarla şehir içinde takılırım problem yok yani.

Güle güle kullanın, hayırlı olsun :rendeer:

Teşekkürler, allah size daha iyilerini nasip etsin.

Benim boy 1,76 . Enduro meraklısı olduğum için 2. hedefim bu motordu. O zaman bu boyla ben bu motora hiç bakmayım artık. Bu arada 1,75 li boylara uygum enduro ne var arkadaşlar ?

kullanırsın ya bir şey olmaz.

1.70 im tenere kullanıyorum 89 cm sele yüksekliği var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun beğendim. Ağır olması üzerinde durulmuş ama çok dikkate alınacak bir durum değil benim düşünceme göre.

ss motorlar hafif, şehir içine mi giriyoruzki? Şahsen ben girmiyorum aletin canı gidiyor dur kalktan yüksek ısıdan. Şehir içi her türlü scooter kullanılır bence.

Eski bir ss kullanıcısı olarak bu motora alışma sürecini merak ediyorum. İlerde satıp ss almazsan ben de alabilirim bu tarz bişey:)

uzun süre ağır motor kullandıysanız benim gibi ağırlık hiç zorlamıyor 1 aya alışır ybr gıbı yaparsınız :)

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Hayırlı uğurlu olsun.:cat:

Hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanın, sanırım Eskişehir shell migros onunda çekilmişiniz fotoğrafı.

Hayırlı olsun maşallah güzel motormuş. Kazasız belasız binin inşallah. Nasip olursa önümüzdeki kış sonu bahar aralığı gibi bende nc750x düşünüyorum. Bu aletlerde de ağırlık :) var yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar