Yeni Motosikletim " Kawasaki Versys 1000 ABS "

Super Moderator
Super Moderator
bana da gelmedi neden çekindiyse artık

Tırsıyo Tirsiyo :D

Bu arada bir iki not ekleyeyim motosikletime dair:

2 Gün önce Spy 5000m Alarm taktırdım..

-font-b-SPY-b-font-font-b-5000m-b-font-LCD-two-way-motorbike-alarm.jpg

Ayrıca forumdan arkadaşım ve aynı zamanda dostum sevgili Berk'in (berkcigdem) Yeni motosiklet hediyesi olan sis farları da geldi.. Kendisine buradan tekrar teşekkür ediyorum :) ::thanks:

21ov7v.jpg

j3NzJJ.jpg

Sisleri taktıktan sonra da bir iki fotoğraf paylaşıyor olurum.. Şimdilik durumlar böyle..

Son düzenleme:
Tırsıyo Tirsiyo :D

Bu arada bir iki not ekleyeyim motosikletime dair:

2 Gün önce Spy 5000m Alarm taktırdım..

http://g02.a.alicdn.com/kf/HTB16bOg...-5000m-b-font-LCD-two-way-motorbike-alarm.jpg

Ayrıca forumdan arkadaşım ve aynı zamanda dostum sevgili Berk'in (berkcigdem) Yeni motosiklet hediyesi olan sis farları da geldi.. Kendisine buradan tekrar teşekkür ediyorum :) ::thanks:

http://i.hizliresim.com/21ov7v.jpg

http://i.hizliresim.com/j3NzJJ.jpg

Sisleri taktıktan sonra da bir iki fotoğraf paylaşıyor olurum.. Şimdilik durumlar böyle..

Ekranda kendi resmimi gördüm :) Güle güle kullan tekrardan. Bi gideyim geleyim onları takacak yer bulcaz :)

bana da gelmedi neden çekindiyse artık

Izmirde cok tuhaf isler silsilesiyle karsilastim. Indigimin ertesi gunu kendimi Orduya giderken buldum. Ordudan Istanbula gectim ama ordaki arkadaslara ugrayacak zaman da bulamadim. Istanbuldan kalmadan Yalovaya gectim. Termalde 1 gece konaklayip izmire gectim ve şehre hiç inmeden torbali tarafinda çiftlikte 2 3 gün geçirip izmirde bekleyen süslenmiş arkadaslar olmasina ragman Manisa ustunden Antalyaya gectim :) aklimdaydi yoksa

Syp 5000m den bende yabıştırdım bitene. Şu uzaktan çalıştırma işi hoşuma gitti. Sabah motorun başında çalıştırıp bekleyene kadar hazirlanirken calistiririm hayvani evden. Bakalim kurabilecekmiyim

Izmirde cok tuhaf isler silsilesiyle karsilastim. Indigimin ertesi gunu kendimi Orduya giderken buldum. Ordudan Istanbula gectim ama ordaki arkadaslara ugrayacak zaman da bulamadim. Istanbuldan kalmadan Yalovaya gectim. Termalde 1 gece konaklayip izmire gectim ve şehre hiç inmeden torbali tarafinda çiftlikte 2 3 gün geçirip izmirde bekleyen süslenmiş arkadaslar olmasina ragman Manisa ustunden Antalyaya gectim :) aklimdaydi yoksa

Syp 5000m den bende yabıştırdım bitene. Şu uzaktan çalıştırma işi hoşuma gitti. Sabah motorun başında çalıştırıp bekleyene kadar hazirlanirken calistiririm hayvani evden. Bakalim kurabilecekmiyim

tek soru bu kadar gezdin aradığını buldun mu

Benim boy 1,76 . Enduro meraklısı olduğum için 2. hedefim bu motordu. O zaman bu boyla ben bu motora hiç bakmayım artık. Bu arada 1,75 li boylara uygum enduro ne var arkadaşlar ?

Super Moderator

Kekliği düz ovada avlamalı demişler kanki, bizim makinelerde immobilizer varrrrrrrr... Çalışmaz, çalışamaz... Ah nerede vah nerede...:))

Benim boy 1,76 . Enduro meraklısı olduğum için 2. hedefim bu motordu. O zaman bu boyla ben bu motora hiç bakmayım artık. Bu arada 1,75 li boylara uygum enduro ne var arkadaşlar ?

Alçaltma kiti uygulanabilir. düşük sele vb.

Son düzenleme:
Hayirli ugurlu olsun.
Benimde boy problemim oldugunden Almanya'dan dusurmek icin amortisor altindaki baglanti demirlerini degistirdim.
Site ismini unuttum. Google amcaya sor LOWERING BARS diye.
150€ isi halledersin.
Kafan rahat olur.

Buldum, asagidaki siteyi incele
www.lustracing.co.uk
100€ ya 4 cm dusuruyor. Yetmesi lazim

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayirli olsun kalite super, Kawasakinin son 3 yildir cikan neredeyse tum modelleri cok farkli, aşti kendini iyice , en iyi japon motosiklet markasi olma yolunda Yamaha dan sonra. Tek sorun agirlik egri oturup dogru konusmak gerekirse boyle bir motorun net olarak 50kg fazlasi var. Surekli bir artci ile gezmek gibi. Uzun yolda yakit masrafi haric hic problem degil dünyayi gezebilirsiniz. Sehir icinde sikinti yanina 250cc uzeri hacimde bir naked kesinlikle ister bu tarz motorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar