Yeni Motorumun Kaporasını Verdim; BMW K1300R Special Edition :)

tamam, ben konuşucam Korlasla, sana haber veririm...
Plakayı beklememin nedeni ağustostan sonra 2013 olması değil...
apar topar aceleyle aldığımdan dolayı, o tür işleri sonraya bıraktım
bu aralar yoğunluğumuz var, hallederim ay sonuna kadar artık. Hayırlısı...

yanlış anlama yazımı değiştirdim.v-road yada sportster'den hem tasarım hemde teknolojik yönden üstün. Ben tasarım yönünden olan farklılığı mizahi bir şekilde ifade ettim.Demek ki aşık olmuşsun bu motora laf dedirtmediğine göre hemen de alındın :p

bu arada elimde bmw katalogu var, senin K13R yi koymuş, egzosu Akrapovic Titanium...
çok sade ve kaliteli duruyor! Abartıya gösterişe gerek yok zaten yaratık gibi, 173hp'ye 140nm tork (OHA!) ve 8250-9250 devir aralığında!

yanlış anlama yazımı değiştirdim.v-road yada sportster'den hem tasarım hemde teknolojik yönden üstün. Ben tasarım yönünden olan farklılığı mizahi bir şekilde ifade ettim.Demek ki aşık olmuşsun bu motora laf dedirtmediğine göre hemen de alındın :p

Yokya neden alınıyım :) herkes bu motoru sevemez. Bir ss ci sevmez mesela. Benim bikaç arkadaşımda s1rr var neden aynı paraya s1rr almadın diyorlar. Ha bana sorsan ss'lerin hepsi aynı görünüyor çok sıkıldım artık derim. Veya gs alsaydın dese bir endurocu ne o leylek gibi derim. Ama onlara göre motorları süper. GS ci arkadaşlar ss cileri hiç anlamaz mesela. Yani demek istediğim kişiye göre değişir tabiki. Herkes beğensin gibi bir derdim yokki :)

Rica ederim, ne demek bakalım, güzel bir fiyat çıkarırsa haber veririm.
yeter ki senin işine gelsin...

Tamam glock haber bekliyorum zaten olası cevap şu; "elimizde yok getiririz" :) E zaten daha 1000km var rodaj için :)

z1000den öte, seninkinin artık klasman rakibi, Mv Agusta Brutale 1090RR ve yinede BMW K1300R'ın yanında ufak tefek kalır...
zaten seninkisi daha güçlüymüş.
SS diyosunda, seninki de hiç masum değil!

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ----------

valla göztepe korlas'ta bir sürü akrapovic vardı, s1rr'ı olanda ordan alıyor, temin ediyor...
çocuğun biri geçenlerde piaggio scooter'ına taktırıyordu. Konuşuruz ya, olmadı getirirler, sorun değil.
fiyatı uygun olsun yeter ki.

Haaaa ama asla şu yukardan(kendimden) yaptığım alıntıyı severek pahalıca bir motor almış kişinin başlığının ortasına yazmam :)

"Bana sorsan ss'lerin hepsi aynı görünüyor çok sıkıldım artık ."

z1000den öte, seninkinin artık klasman rakibi, Mv Agusta Brutale 1090RR ve yinede BMW K1300R'ın yanında ufak tefek kalır...
zaten seninkisi daha güçlüymüş.
SS diyosunda, seninki de hiç masum değil!

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ----------

valla göztepe korlas'ta bir sürü akrapovic vardı, s1rr'ı olanda ordan alıyor, temin ediyor...
çocuğun biri geçenlerde piaggio scooter'ına taktırıyordu. Konuşuruz ya, olmadı getirirler, sorun değil.
fiyatı uygun olsun yeter ki.

Glock'cuğum motor süper ya yani aşırı beğeniyorum ve canlı olarak görünce inan aşık oldum. Bu hissi aldığım ilk ss olan sıfır zx6r kasadan çıktığında bile hissetmedimki 2007 zx6r tasarım olarak benim hala çok sevdiğim bir motordur. Ve düşün ilk defa ss'e binicem :) 5000km kullandım, bizim bayi arkadaşa z1000 sormaya başladım. Ki ozaman z1000 daha çirkindi :) Arkadaş da ss ci, abi bırak napıcan naked'ı falan diyip soğutmuşlardı beni. Ama hep aklımda kalmıştı bir köşede.

Güç konusuna gelince yahu napıcam ss'lerle mi takılacam, yarışacam boşver ya :) Bu motor tamamen keyif motoru benim için. Akrapovic de takılırsa değme keyfime. :)Haa z1000'le falan karşılaştırmak yanlış olur bence :)

yok seninkisi hormonlu valla... Kıyaslanacak gibi değil!
kısacası, nadir görülen, herkeste olmayan, tabiriyle YARATIK gibi ve kalitesiyle tartışılmaz bir motosiklet almışsın!
geriye kalıyor Servis-Distribütör ilişkisi... Ustalarını tanı, kaynaş, bahşişi bol ver.
ve nolursa olsun Motosikletini bakıma-servise soktuğunda yanında dur! (En uyuz olduğum şeydir! Alıp götürürler içeriye... faili mechul olur! BMW bunu çok yapıyor, Sen izin verme!)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı olsun,en güzel günlerde,en güzel şekilde keyif vermesi dileğiyle.

Allah kazasız,belasız, nice km'lerde kullanmayı nasip etsin

ben manyağım kardeşim, verin benim motosikletimi desene yaa!!! getirip garajına koysunlar... muamelesini yaptırırlar plakanı-ruhsatını sonra alırsın!

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:57 ----------

yanlış olabilir, sitenin yalancısıyım... k1200s diyordu zaten, komple kit değil sadece tüp fiyatı...
gidip uğrarım ben, konuşurum net bilgi alırım.

Bugün yarın yoğunluktan motorun işlemleri bitse bile almam zordu. Neden dersen, düğün işleri, yok süsleme, yok fotoğraf, yok davetiye, yok nikah şekeri, yok da yok yani :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------

Hayırlı olsun,en güzel günlerde,en güzel şekilde keyif vermesi dileğiyle.

Allah kazasız,belasız, nice km'lerde kullanmayı nasip etsin

Teşekkür ederim ne güzel yazmışsınız, elinize sağlık :)

OOOOooooowwww!!!! Sana kolay gelsin :queen::queen::queen:
Zor iş bunlar! Stresssssss... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar