Yeni motorumu tanıstırayım: Honda Shadow 600 VLX

Arkadaslar sonunda mutlu son.. Honda Shadow VLX 600'imi aldım.:mrgreen::cherry:

Kendisi 2004 model 2000 mil'de.. gıcır gıcır..simdilik arka sokakta talim yapıyorum. Bu haftasonu da istanbul'daki fuardan tüm ekipmanı diziyorum. Ankara soguk zaten.. talim yaparken donuyorum.. (Ekipmansız sürmek yanlıs cok iyi biliyorum :)) ama son 2 gün..)

Simdilik cok acemiyim.. gemi gibi geliyor bana.. ama alısırım herhalde..

Herkese selam..

hayırlıı olsunnn
kazasızzz belasızzz kullanmanız ve en kısa zamnda korumalar tamamlamanızndileğiyleee

motorun hayırlı olsun.kazasız belasız binersin inşallah.kaça aldın?

Son düzenleme:
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim :rendeer:

kazasız belasız binersin inşallah. Hayırlı uğurlu olsun. Resim ekleye bilirsen detaylı görmüş oluruz :) 2000 mil demişsin 3600km mi oluyor yani. :silent:

arkadaşım hayırlı olsun güzel motor almışsın nice kilometrelere hosgeldinn:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Büyüklüğüne alışırsın daha sonra kibrit kutusu gibi gelir bende benim kerataya titanic diyordum ama şimdi tekne gibi geliyor minnacık bişey diyorum:queen::queen::queen:

Hayırlı olsun babocan..İki tekerin asfalta sağlam basar inşallah...Resimler nirde bakim. Fiyat ne rengi ne ..Bizler görmek isteriz.Değil mi ARKADAŞLAR.?.
İçinizde ülker sevmeyen varmı ARKADAŞLARRRR?...(ses yok)

Allah herkezın sevdıgını ıstedıgıne kavustursun ne dıyım senı kavusturmus darısı bızım basımıza Allah kazadan beladan korusun.Korumasız sen gene fazla dolasma derım Allah korusun ne olur ne olmaz.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hayırlı olsun kendi sınıfında bi tork canavarı güzel tercih:cat:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Güle güle kullan, hayırlı uğurlu olsun, yenisin kanımca, aramıza hoşgeldin:rendeer:

At artık şu resimleri babocan.....
Gerçi şimdi arka sokakta deneme sürüşleri yapıyodur..Ama resim isteriz resim...

Bu mesajı yazarken utanıyorum ama yapacak birsey yok.. Nihayetinde motosiklet camiasının eleştirdiği yerde gül biter.. :)

Evet dun aksam ne oldu dersiniz? Talim yaparken yolu bos zannedip önüme cıkmaya yeltenen bir aracı gordum ve panik fren...! Yol nemli ince çamur.. ben suruklenme dahil durdugumda, zaten yola girmemis arabaya daha 7-8 metre vardı.. Yani tam bir acemi panik frenlemesi ve kaygan yolun affetmemesi..

Ne olduğunu anlamadan kendimi yerde sürüklenirken buldum, talim modunda olduğum icin en fazla 30-40km/h civarı yapıyordum ama yine birkac enlemesine takladan sonra durabildim. Neyseki kat kat giyinmistim ve zottirik de olsa bir deri eldivenim vardı..

Yine de cok ucuz atlattım. Kırık cıkık yok.. Sadece sol elimin iki parmagını derisini sağlam erittim. (Oralar da Kesik eldivenin cıplak yerleri..) bir de sol dirsegi asındırmısım biraz.. Dün gece hastane pansuman tetanoz asısı falan derken bir sürü tantana..

Motora gelince.. sol ayak peg'i kırıldı, sol sinyal saglam cizildi.. ayna kolu saglam cizildi.. :pale: Neyseki bunların haricinde benim gorebildigim birsey yok motorda.. yine de kimbilir ne kadar tutar..? ama canıma mı yanayım, motorumun gıcırlıgının bozulmasına mı yanayım.. :pr:

İbret olmalı bu deneyim yeni motorculara.. ekipmansız motoru oldugu yerde bile calistirmamak lazım..

Alınacak dersler..
- Sabredemeyip ekipmansız cıkmak zaten bir armutluk hic soylemeye gerek yok..
- Tecrubesizlik basa bela..
- Daha cok calısmam lazım cok.. Kaygan zeminlerde, ani frenlerde napacam ben..?! :silent:

Bu aksam koyuyorum resimleri bu arada.. cumartesi de ekipmanlarımı düzüyorum en kalitelisinden, parası sonuna kadar helal olsun..

Ama motorsikletimden vazgecmeye niyetim yok.. Motorun her konusunda temkinli ve ciddiydim, simdi daha da ciddi ve temkinli sürecegim. Kaza oldugunda hersey bir anda olup bitiyor bu isin sakası hiiiiic yok anladım ki.. Kendimi daha cok egitmem lazım..

sizi de yorduk uzun yazdık ama paylasmadan edemedim..

Saygılar, sevgiler..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar