Bu mesajı yazarken utanıyorum ama yapacak birsey yok.. Nihayetinde motosiklet camiasının eleştirdiği yerde gül biter..
Evet dun aksam ne oldu dersiniz? Talim yaparken yolu bos zannedip önüme cıkmaya yeltenen bir aracı gordum ve panik fren...! Yol nemli ince çamur.. ben suruklenme dahil durdugumda, zaten yola girmemis arabaya daha 7-8 metre vardı.. Yani tam bir acemi panik frenlemesi ve kaygan yolun affetmemesi..
Ne olduğunu anlamadan kendimi yerde sürüklenirken buldum, talim modunda olduğum icin en fazla 30-40km/h civarı yapıyordum ama yine birkac enlemesine takladan sonra durabildim. Neyseki kat kat giyinmistim ve zottirik de olsa bir deri eldivenim vardı..
Yine de cok ucuz atlattım. Kırık cıkık yok.. Sadece sol elimin iki parmagını derisini sağlam erittim. (Oralar da Kesik eldivenin cıplak yerleri..) bir de sol dirsegi asındırmısım biraz.. Dün gece hastane pansuman tetanoz asısı falan derken bir sürü tantana..
Motora gelince.. sol ayak peg'i kırıldı, sol sinyal saglam cizildi.. ayna kolu saglam cizildi..

ale: Neyseki bunların haricinde benim gorebildigim birsey yok motorda.. yine de kimbilir ne kadar tutar..? ama canıma mı yanayım, motorumun gıcırlıgının bozulmasına mı yanayım..

r:
İbret olmalı bu deneyim yeni motorculara.. ekipmansız motoru oldugu yerde bile calistirmamak lazım..
Alınacak dersler..
- Sabredemeyip ekipmansız cıkmak zaten bir armutluk hic soylemeye gerek yok..
- Tecrubesizlik basa bela..
- Daha cok calısmam lazım cok.. Kaygan zeminlerde, ani frenlerde napacam ben..?! :silent:
Bu aksam koyuyorum resimleri bu arada.. cumartesi de ekipmanlarımı düzüyorum en kalitelisinden, parası sonuna kadar helal olsun..
Ama motorsikletimden vazgecmeye niyetim yok.. Motorun her konusunda temkinli ve ciddiydim, simdi daha da ciddi ve temkinli sürecegim. Kaza oldugunda hersey bir anda olup bitiyor bu isin sakası hiiiiic yok anladım ki.. Kendimi daha cok egitmem lazım..
sizi de yorduk uzun yazdık ama paylasmadan edemedim..
Saygılar, sevgiler..