Ben sunu anlamiyorum, bu arkadas motosiklet.tv 'nin sahibi mi ? Niye hep onun videolari yayinlaniyor, konu aciliyor?
Hollanda'da yaşıyor ve Euro kazanıyorsunuz, bence Hollanda'da kimsede olmayan tek sizde olacak karakterli bir motosiklet seçmelisiniz. Tracer, Gsx s, Versys falan bunlar tıraş, geçin bunları ve farklı olun..
Cg alın, streçli seleye yatın. Ağa olunmaz, ağa doğulur..
Zenon farlı dip basık cırtlak egzoslu cg bunu beğendi[url]https://www.motosiklet.net/tv/wp-content/uploads/2022/04/1649761821_maxresdefault-636x358.jpg
Merhaba arkadaşlar bu videoda yeni motorumu seçiyorum Yamaha Tracer 900, GT Suzuki gsx s 1000 gt ve Kawasaki Versys 1000 test sürüşlerine gittim hepsini sırayla denedim. Siz de bu konuda yorum ve öneride bulunursanız sevinirim. =)
[/url]
Videoyu izlemek için tıklayın...
Zenon farlı dip basık cırtlak egzoslu cg bunu beğendi![]()
Ben sunu anlamiyorum, bu arkadas motosiklet.tv 'nin sahibi mi ? Niye hep onun videolari yayinlaniyor, konu aciliyor?
Üstad şimdi ben farklımıyım yoksa fukaramıyım veya farklı fukaramıyım kararsız kaldım![]()
Tommy hocam sizde az seviyor gibisiniz bu steç film işlerini
Bence artık Avrupa'da yaşayan, çalışan, Euro ile para kazanıp daha az vergiyle motor alıp daha ucuza benzin alan Türkler, Türkçe içerik hazırlarken biraz daha hassas olmalılar. Mesela kanal sahibi MotorcuAbi, bu soruyu direk bana sorsa "Vereyim bunu al, bunu..." derdim. Ama ne o beni tanıyor ne ben onu. Haliyle arkadaşlığımız yok onunla. Sizin duruma gelecek olursak siz de keyfinizden o motoru seçmiyorsunuz, mecbur kaldığınız için. Benim gözümde asla pes etmediğiniz için siz daha mutebersiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:27 ----------
Streç filmin olmadığı bir dünya düşünemiyorum. Asrın icadı bence![]()