yeni motorumm // Cbr 125

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Alet nalet
hayırlı olsun dikkatli kazasız belasız sürüşler

Hayırlı olsun tekeriniz düz bassın yakışıklı olmuş jant şeritleri :)

egzoz işine sakın girmeyin xenon farı bi xenon yani merceksiz yapacaksanız onuda yapmayın daha iyi milletin gözlerine işgence yapmayın küfür yemeyin şu an motorunuz gayet güzel böyle kullanın :cat:

egzoz işine sakın girmeyin xenon farı bi xenon yani merceksiz yapacaksanız onuda yapmayın daha iyi milletin gözlerine işgence yapmayın küfür yemeyin şu an motorunuz gayet güzel böyle kullanın :cat:
egzozdan vazgeçtim de xenonu bugun yetkili servisde sordum garanti dışı kalmıyormuş fakat 150 tl dedı fıyatı bı arastırıcam 80-90 tl ye bulabılırsem merceklı bır xenon düşünüyorum :)

Hayırlı olsun.

egzozdan vazgeçtim de xenonu bugun yetkili servisde sordum garanti dışı kalmıyormuş fakat 150 tl dedı fıyatı bı arastırıcam 80-90 tl ye bulabılırsem merceklı bır xenon düşünüyorum :)

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-valeo-xenon-h11-mercek-123972151/detay

şurdan fikir alabilirsin biraz maliyetli olur belki ama hem gece hemde gündüz çok güzel görünür kimsenin gözünü almaz harika olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar