yeni motorum :)

Adana İl Temsilcisi
ben de 3 aydır gsr 600 kullanıcısıyım.çok memnunum.dün,ADANA-Ş.URFA-MARDİN-MİDYAT-HASANKEYF-BATMAN-D.BAKIR-ADANA gezisinden geldim.1540 km.yol yaptık,yolda hiç yormadı.güe güle kullanman dileklerimle.:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun :rendeer: kazasız belasız...

Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız güle güle kullanmayı nasip etsin. :)

Son düzenleme:
hayırlı olsun darısıs bizlerin başına bu arada arkadaşlar site içinde yeni motor alacaklara destek olur ve onları korkutan değilde teşvik eden yazılar yazarsak sevinirim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:20 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:15 AM ----------

Bu arada tüm 600cc kullanan arkadaslara sesleniyorum o motora binmek için ne kadar tecrübe gerekli örneğin sıfır hiç bişey bilmeyen ama cesareti olan biri (yani ben) 1 yıl içinde o motoru kullanacak seviyeye gelirmi cvp bekliyorum yardımcı olusanız sevinirim.

Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun, Allah Kaza bela vermesin...

Nazardan ve kazadan beladan sakınmak için mutlaka sadakasını ver bir fakiri ihtiyacı olanı sevindir. Adettendir...Çünkü sadece kem gözün değil insanın kendisinin bile nazarı değebilir, yine sadaka belayı defeder hadisi var...

Tekrar hayırlı uğurlu olsun...

Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun, Allah Kaza bela vermesin...

Nazardan ve kazadan beladan sakınmak için mutlaka sadakasını ver bir fakiri ihtiyacı olanı sevindir. Adettendir...Çünkü sadece kem gözün değil insanın kendisinin bile nazarı değebilir, yine sadaka belayı defeder hadisi var...

Tekrar hayırlı uğurlu olsun...

dogru diyorsun en yakın zamanda yapıcam tşkler herkeze

hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız zevkli sürüşler.... ulan ne zevkli olur bununlada ya:mrgreen::mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar