Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ebeydir arn 125 kullandıktan sonra kısa bir süre motorsuzluk cok kötü oldugundan arastırmalar sonucu gsr 600 almaya karar vermiştim sonunda aldım sizinle paylaşmak istedim kazasız belasız sürüşler herkeze
walla tnagas kardeşim öncelikle hayırlı olsun dicem..Şu anda bende honda beat scooter kullanıyorum ve en fazla 1,5 sene sonra bende bu Suzuki GSR 600lerden birini alıcam ve renk de aynı böyle olucak..Bu benim hayalim ve sen de şu an benim hayalime biniyosun kardeşim Allah kazasız belasız binmeyi nasip eylesin..
süper bi naked seçimi yapmışsın hayırlı uğrlu olsun Allah kaza bela göstermesin.. Tekerin düz bassın dostum... bende acaip hastayım bu motoru şekil olarak ve atik sağlamlıyla süper
arkadasım hayırlı olsun motorun allah kaza bela gostermesın masallah cok guzel duruyo.bızde 2 haftadır falan gsr 600 arıyoruz sen ne kadara aldın ve baktıgın bunu almasam su arkadasın motorunu alırdım gıbı onerebılecegım bıseyler varmı?