yeni motorum :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun ,çok güzel bir seçim bence.Kazasız ,mutlu günlerde kullanman dileğiyle aman nazara dikkat :):mrgreen:

Beğendiğim nakedlardan biri. Muadillerinden farklı olarak siyah uyumu güzel olmuş. Güle güle kullan, Allah kaza bela vermesin inşallah.:cat:

güzel motordur kendileri :) bir de kaliteli kask alman daha güvenli olacak ve şekli tamamlıycaktır :) güzel günlerde kullan inşallah :)

kask agv mont olarakta ıxs suanda arastırmaktayım

tşk edyrm yorumlar icin ewt eski motordn kalan bir kask :)

hayırlı uğurlu olsun kardeş güle güle kullan tekerin düz bassın çok güzel aleet

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok güzel makina nazar değmesin,kazasız belasız bin inşallah.

Ufaktan korumaları da almaya başla derim.

Gerçi yüzyüzeyken çok söylemişimdir ama buradan tekrar söyleyeyim hayırlı uğurlu olsun Tolga , Kazasız belasız , neşe ve keyifle kullanmanı dilerim.

Arkadaşlar Tolganın dükkanı yolumun üstünde olduğu için yeni motorunu hergün görüyorum ,Resimlerden belli olmuyor ama gerçekten dehşet güzel bir görüntüsü var. kısa zamanda , bir puntuna getirip , deneme turu atayım ayağıyla , makinayı kaçırmayı planlıyorum. sonrada çamura yatıp elli türlü katakulliyle ruhsatı üzerime almanın yollarına bakacağım. :) :) :) Hakikaten yakışıklı motor. Güle güle kullan Sevgili Tolga.

Not: düşündümde en iyisimi babana Harley aldırtıp ona çamura yatayım. Öyle hain planlar yaparım ki , devlet planlama teşkilatı gelse böyle plan yapamaz. gerçi niyetide açık seçik belli ettik ama hadi hayırlısı.

Eylemlerim devam edecek.

hayırlı ugurlu olsun cok ıyı bır secım yapmıssın ne guzel sımsıyah.tekerın dus bassın allah daha ıyılerını nasıp etsın:rendeer:

çok güzel motor allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin herkes gibi benim de hayalimdeki bir motor en ii tercih hayırlı olsun

Gerçi yüzyüzeyken çok söylemişimdir ama buradan tekrar söyleyeyim hayırlı uğurlu olsun Tolga , Kazasız belasız , neşe ve keyifle kullanmanı dilerim.

Arkadaşlar Tolganın dükkanı yolumun üstünde olduğu için yeni motorunu hergün görüyorum ,Resimlerden belli olmuyor ama gerçekten dehşet güzel bir görüntüsü var. kısa zamanda , bir puntuna getirip , deneme turu atayım ayağıyla , makinayı kaçırmayı planlıyorum. sonrada çamura yatıp elli türlü katakulliyle ruhsatı üzerime almanın yollarına bakacağım. :) :) :) Hakikaten yakışıklı motor. Güle güle kullan Sevgili Tolga.

Not: düşündümde en iyisimi babana Harley aldırtıp ona çamura yatayım. Öyle hain planlar yaparım ki , devlet planlama teşkilatı gelse böyle plan yapamaz. gerçi niyetide açık seçik belli ettik ama hadi hayırlısı.

Eylemlerim devam edecek.
abi gece gece cok güldürdün beni tşk ederim sana :D babam alıcak kararlı :D ama üzerinden alabilirmısın bilemem eehhe

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:41 PM ----------

tşkler arkadaslar :) bunlarda ara fotolar

jantlara serit cektim :)
2458_buyuk_2.jpg

Son düzenleme:
motor çok dandik , rengi dahada dandik , üstelik naked ( yaramaz at gitsin ) , üstelik suzuki , en tapon marka , şehir içinde kullanılmaz , şehir dışında hiç kullanılmaz , arazide hiç gitmez , Birde çamurluklarında , çamur var , Anahtarlığınıda beğenmedim zaten , 3000 kmde, cık cık cık km si fazla , Üstelik Lastikleri siyah ( ıyyyyy ), arka tarafta neresi stop farı sinyal neresi egzost belli değil. karman çorman. üstelik küçücük bir motor.

Sen böyle dandik bir motor kullanacak adammısın Tolga ? , Yakıştıramadım wallaha ,gencecik, arslan gibi delikanlı böyle dandirikten bir motora binecek . yazık ki ne yazık. yani bu durumda yani sırf senin gül hatırına 5000 lira vereyim seni bu kötü motordan kurtarayım. o da sana ha , başkasının olsa ,hayatta almam böyle dandik motoru. ( 5000 lira çokmu dedik yaw ? keşke 3000 felan deseydim, yanında plastik leğen ve mandalda veririm.)

Hayırlı olsun kazasız belasız, bende yeni sarı comet almıştım ama seninkini görünce siyaha boyatmaya karar verdim :)

motor çok dandik , rengi dahada dandik , üstelik naked ( yaramaz at gitsin ) , üstelik suzuki , en tapon marka , şehir içinde kullanılmaz , şehir dışında hiç kullanılmaz , arazide hiç gitmez , Birde çamurluklarında , çamur var , Anahtarlığınıda beğenmedim zaten , 3000 kmde, cık cık cık km si fazla , Üstelik Lastikleri siyah ( ıyyyyy ), arka tarafta neresi stop farı sinyal neresi egzost belli değil. karman çorman. üstelik küçücük bir motor.

Sen böyle dandik bir motor kullanacak adammısın Tolga ? , Yakıştıramadım wallaha ,gencecik, arslan gibi delikanlı böyle dandirikten bir motora binecek . yazık ki ne yazık. yani bu durumda yani sırf senin gül hatırına 5000 lira vereyim seni bu kötü motordan kurtarayım. o da sana ha , başkasının olsa ,hayatta almam böyle dandik motoru. ( 5000 lira çokmu dedik yaw ? keşke 3000 felan deseydim, yanında plastik leğen ve mandalda veririm.)

vaybe simdi böyle olduk canın saolsun abi 4999lira vereyim ehehehhe

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar