yeni motorum uglybike

Gecen senelerde kafayı oldtimer lara takmıştım... Almanyada da 1950 li bmw ler ilgimi cok cekmisti...

Kusadasında gezinirken arkadasın evinin önünde duran bi bmw r 25 bayagı dökük olmasına ragmen beni cok sasırtmıstı, amcamız 78 yasında ve Kusadası söke arası durmadan bu makinayla gidip geldigini anlatıyordu...

Alıp bi tur attım:) cok begendim, lafladık biraz 3 gun sonra yine gittik, bugun de resmen almak nasip oldu, gidip noterden satısını da aldım..

İzmir de bmw ye kafayı takmıs ve bu islerden cok iyi anlayan bi arkadasım, hastalık sana da gecti, al da ugrasalım demisti, motor bayagı dökük gorunuyor ama gidiste hic bi sorun yok... simdi sıra geldi yıkayıp paklayıp boyayıp parlatmaya...

birde gidonu degistirecegiz yani orjinalini takacagiz.. o zaman tam istedigim gibi olacak iste:wiinkk:

sl271767kg7.jpg

sl271782lq7.jpg

sl271768jb0.jpg

yarın bol bol gezip fotograf ve video yaparım ve burdan sizlerle paylasırım...

bmw r 25-3 hakkında bilgisi tecrubesi ve bakımıyla ilgili bilgi paylasmak isteyen olursa cok sevinirim:)

ARKADASLAR BUGUN MOTORLA BİRAZ UGRASIP BAZI DEGİSİKLİKLER YAPTIM... ARADA Kİ 7 FARKI BULUN BAKALIM:)

sl271888ho5.jpg

sl271889qe0.jpg

Son düzenleme:
Uglychild,

Kardeşim benim hayırlı uğurlu olsun... Güle güle kullan... Yakışmış len! :cat:

Bodrum'a geçmeyi düşünmüyorsun herhalde? Önce buraya uğra da görelim uglybike'ı...

Son düzenleme:
Uglychild,

Kardeşim benim hayırlı uğurlu olsun... Güle güle kullan... Yakışmış len! :cat:

Bodrum'a geçmeyi düşünmüyorsun herhalde? Önce buraya uğra da görelim uglybike'ı...

kanka pazartesi Bodrum yolcusuyum, istersen gel benim suzukiyi sen kullan Bodrum a kadar...

bu arada GÜLSEN duyunca sok olacak, ona surpriz yaptım aslında:wiinkk:

oyy oyy oyyyy kemiklerim sızladı nedense:p

Hayırlı olsun Sercan, 1 tur istemem beni taşımaz herhalde :queen:

kaç km'de bu pislik şey pardon makina :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun,çok makinayı cebinden çıkarır gibi görünüyor.

sercanım hayırlısı olsun kazasız belasız keyifli sürüşler
tekerin düz bassın

dostum hayırlısı olsun , çok güzel makina , inşallah istediğiniz hale getirebilirsiniz .
Bu modelin aynısını (sahibinin deyimiyle 2buçuk bmw) Tekirdağ çerkezköyde gördüm . O makina çok temizdi ve hala fısır fısır çalışıyodu

bizim burda bir elemanda var 1953 modeli.ne çok kötü ne çok iyi.bir çalıştırdın mı heryer buram buram benzin kokuyor :queen:

Hayırlı olsun :) Ben de 60 lı yılların bi Jawa sını buldum :) pembe orjinal rengi :) onu düşünüyorum :)

Hayırlı olsun.Kazaszız sorunsuz sürüşler ve ona layık olduğu değeri göstermeniz dileğiyle.:bounce:

dostum hayırlı olsun:rendeer:

inşallah kafana göre toparlarsın:cat:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Hayırlı olsun. :) Derleyip topladıktan sonra yeni fotolarını da görmek isteriz. :cat:

sercanım hayırlı ugurlu olsun gülegüle kullanmak nasib etsin

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin inşallah kafana göre güzelce toplarsın.

sercan abi hayırlı olsun yeni motorun :cat: . 96 yılında babmda almıstı aynı motordan :) ondada vardı biraz klasik hastalıgı :) . kazasız belasız ve iyi günlerde kullan abi :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar