yeni motorum uglybike

len çikin adam kuşadasında limanda calısan bı adamla tanıstık 52 model bmw si var seni tanıyo yenı aldıı bmw yi geldi tanıstık dedi :) 20 bın euro vermısler satmamıs,

sen bunu bu yaz 20 bın euro verseler hemen satarsın :)

ugilicigili benim de ilk motorumdu bu. hatta benimkisii 13 lüktü sanırım bu 5.5 luk. süperdir beşik amartisör mis gibi yaylanır çok keyifli makinadır. kazasız belasız kardeşim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan,

abi direksiyon ayna koltuk korna değiştirmişsin diğer farklı 3şeyi tam kestiremedim fotoğraflarda :) kazasız belasız...

direksiyonun üzerinde bide fren debriyaj kolları değişmiş :) başkada bulamadım bea...

Son düzenleme:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
gerçekten çirkinmiş :)
hayırlı olsun arkadaşım

anammmm şaftlı hemide. :) abi çok pis kaçar bu demi:) ama üstten eksantriklimiş ya bu ? diğerleri gibi neden yandan deil? :):):)

(hayırlı olsun güle güle kullan:rendeer::)

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı olsun kazasız belasız binersin inşallah....:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı olsun kazasız belasız bol kmler dilerim tekerin düz bassın kaskın grenajın asfalt yüzü görmesin..

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Sercan yeni motosikletin hayırlı uğurlu olsun :cat:
Tetanoz aşısı olmayı ihmal etme :p

Çok tatlı bi makine.. yıllarını asfatlara adamış bir alet.Zamanında bende niyetlendim ama bulamadım..

Güle güle kullan, güzel bi chooper kask yakışır.:wiinkk:

Arkadaş,

Ugly magly değil vallh, süpper motor, tam bir klasik ve senin emeklerini aç bir çocuk gibi bekliyor:) Zamanın oldukça ufak ufak toparla. Zaten dediğin gibi yürüyor ve seni götürüyor ise bu bile çok çok iyi:cat:

hayırlı uğurlu olsun, şahane bir uğraş edinmişsin:rendeer:

1953 model bi bmw m vardı.15 yıl kadar bizde kalmıştı.basit ama bi o kadar sağlamdı.amörtiörleri çok sertti (kazık amörtisör).bi seferinde antalyaya gitmiştik iki arkadaş, motordan inince mühim yerlerimi hissetmez olmuştum:)en güzel tarafıda sesiydi.çok hoş bi sesi vardı.daha sonra aptal bi tamirci yüzünden problemler çıkarmaya başladı.en sonunda dayanamayıp satmıştım.(en güzel tarafı eli alet tutmamış biri dahi bu motoru bi iki denemeden sonra tamir edebilir)

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Hayırlı olsun, güle oynaya bin diyorum. :)

Gidonu hemen değiştirmişsin, iyi olmuş. Boya, nikelajdan sonra süper olur gibi geliyor bana. Burada (Ümraniye) alışveriş merkezinde bir dükkanda var, çil çil duruyor, çalışıyor mu bilmiyorum fakat dekor olarak kullanılıyor.

Tam bir klasik motosiklet, yenilenmesine imkanın olduğu için almakla iyi etmişsin. :cat:

Sercan,
Hayırlı uğurlu olur inşallah:rendeer:Allah kaza bela göstermesin......
çok iyi etmişsin almakla.Bende eski - dökük ama yürüyen bir Vespa araştırıyorum şuanda:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar