yeni motorum nası resimlere bakın karar verin gt250

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi aynalar gerçekten de kötü duruyor ya,ilk baştaki resimlere baktığımda YUHHHH BUDA NE BÖYLE SÜPER! demiştim ama en son koyduğun fotoraftan sonra :farao: oldu yani.. fosfor motoru kötü görüntü katmakla kalmamış ayrıca kötü görüntüleride açığa çıkarmış(mesela ben aynalara dikkat etmemiştim)-
amaa sonuçta motor senin motorun.kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum

dalton' Alıntı:
6500 nasıl aldın ya kılıztoprak istanbul motorda 7300 çekiyolar nakite..
Bizler kış mevsiminde aldık aklın karışmasın ben plaka kask dahil 6800 ytl ye aldım...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allahallah ben hayırlı olsun dememişim:silent:

Geçte olsa Söyleyeyim kabul edersen.

Hayırlı olsun:rendeer:

bizim eğitim motoruda hyosung 250 GT, bu makine alınabilecek en iyi ve 250 lik makine- daha iyi yok bu fiyata

Hyırlı olsun zıpır kardeş

Ama aynaları gerçekten değiştirmek gerekli, 125 honda titan aynası gibi

Gelişim Sürücü Kursu' Alıntı:
bizim eğitim motoruda hyosung 250 GT, bu makine alınabilecek en iyi ve 250 lik makine- daha iyi yok bu fiyata

Hyırlı olsun zıpır kardeş

Ama aynaları gerçekten değiştirmek gerekli, 125 honda titan aynası gibi
peki bi fikri olan varmı şu aynalar için yaw hangi motorun aynası olurki buna gt250 comete

niye çabuk arıza verir dedin ki kartalizma.. bu suzikiye motor yapmış bi markadır

selam, Bu Hyosung motor ne mali? Turkiyede cok mu tutuluyor. Bir de uzun yol icin iyimi.

arkadaşım forumlarda bi aratıp okursan anlarsın... okuman soranlara çok kızıyorum yaa. okadar yazılmış yazı var boşunamı yazıldı bunlar yada tekrar tekrar mı yazılsın zaman kaybı. ama ben senin için yazayım. kore malıdır. kalitelidir güzeldir. türkiyede 5 yıldır mevcuttur ancak servis ağı yeni oturmaya başlamıştır. geçen yıl distrübütör firma değişmiştir... tamammı

niye çabuk arıza verir dedin ki kartalizma.. bu suzikiye motor yapmış bi markadır

Anladim Arkadasim, kizmana gerek yok. Bu forumlarda arkadasca konusmak dertlesmek falan filan. Neyse verdigin cevap yeterli. Ben ilk defa gordum bu motoru. Kusura bakma konuya ve foruma yabanci oldugum icin. Kore mali cin malindan daha iyi olmali. Cin maalesef en kotu kaliteli yapanlardan.
Neyse sana iyi gunler insallah sinirlerin yatisir yakinda..

Hayirli Uğurlu Olsun. Bir Horoz Kes. Kazasiz Günlerde Inşallah!

hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle:cat: :queen: :rendeer:

adam motoru satıyor beee siz de hortlatmışsınız başlığı hadi bakalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar