yeni motorum kırmızı "zn" & arabam

kazasız belasız kullanın;

bende ümitköyde oturuyorum ve zn almayı düşüyorum :)

beni düşündüren yakınlarda servis olmaması...

hayırlı olsun.çok güzel duruyor.bende bugün zeytinimi verdim,takasla tiger aldım.şimdiden çok özlüyorum motorumu.insan bu motora alıştı mı gerçekten çok kötü bağlanıyormuş haberin olsun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arabaya nazar değemsin maşallah :bounce:

HAyırlı Uğurlu OlsUn ALLAH kaza BeLA vermesiN İNŞ.Araban da MükeMMeL USta HAA
1-TOYOTA
2-HONDA
3-MITSUBISHI

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaş o çayna motorla yolda kalırsan sakın motordan soğuma.Onu satıp japon alırsın.Arabadan daha sağlam motor yapıyo bu japon şerefsizler.10 sene binsen bi tane vidası gevşemez.

tşk ederim arkadaşlar saolun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:40 PM ----------

düzgün kullanıldığı sürece bunların da sorun vereceğine inanmıyorum. ama kullanmadan kötülemeyi anlayabilmiş deilim

sen o pandaya bakma, çin malı ile izmirden marmarise gidemezsin dedi gitim mort ettim :p bakarsan bağ bakmazsan dağ olur hacı,

ama o araba varken motora binmem beeee :p:p

Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın, fakat güneşe poark ederek kilitlediğinizi fark ettim. Bence güneş olayını çözmeye çalışın, uzun vadede motorun grenajları ve plastik aksam zarar görecektir. Bu arada skıştırmadan motoru keyifli devirlerinde kullanırsan, bakımlarını ihmal etmezsen 20-25 bin km gibi ortalama 2-3 sene problemin olmaz. Gerçi oldukça hoş bi araban var. Bu motoru uzun yola vurmayacağın kesin gibi görülüyor. Durum tahmin ettiğim gibi ise çin de olsa uzun süre kullanabileceğini düşünüyorum.

o arabaya o motor hiç yakışmamiş

hayırlı uğurlu kazasız belasız kullanırsın inşallah

tnr

acemi adamın altına burgman da alınmaz, vurup kırınca üzülmeyeceğimiz bişe aldık işte, ilerde güzel bişeler düşünüyorum ben de.. sen daha iyisini alırsın inşallah kardeş.

Allah kaza bela vermesin bunlarda benim arabamla motorsikletim ikisini yana yana getirmiyorum yoksa yan yana gelince hangisine binsem diye düşünmek zorunda kalıyorum :)

Mersin İl Temsilcisi
ben de arabamla motorumun resimşlerini çekip koymazsam... evet bunu yapacam. adım görmemişe ya da görgüsüze çıksa bile :cherry:

tamam iyi hoş güzel motor kardes hayırlı olsun ama araban dehşetmiş hee :p o arabayla ezme 2tekerleri sakın:cyclopsan:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar